Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No Man's Sky'ın Yeni Güncellemesi Desolation Yayınlandı

 
Hello Games, açık dünya uzay keşif oyunu No Man's Sky'ın yeni güncellemesi Desolation'ı PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınladı.
 
Güncelleme oyuna korku ve gerilim atmosferi katan terk edilmiş uzay gemilerini getiriyor. Oyuncular kaynak ve geliştirme materyalleri bulmak için iç düzeni prosedürel olarak üretilen bu gemileri keşfedebilecek ve bazı tehlikeler de onları bekliyor olacak.
 
Güncelleme bunun yanı sıra daha dinamik bir savaş deneyimi için silahlar ile düşmanlarda iyileştirmeler ve dengelemeler, görsel geliştirmeler, yeni Nexus multiplayer görevler, hata düzeltmeleri ve daha fazlasını içeriyor. Detaylarına buradan göz atabilirsiniz.
 
Güncellemenin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
The Red Door Microsoft Store'da Listelendi, Yeni Call of Duty Oyunu ile İlişkili Gibi Görünüyor Project xCloud, Xbox Game Pass Ultimate Aboneliğine Dahil Oluyor

BSC Misafiri

16.7.2020 18:59:16

+1
2019 ya da 20 de şu hali ile çıksa temiz GoTY adayı olur hatta alabilirdi de.. Yazık. Gerçi söylenen onlarca yalandan sonra acımak da ahmaklık oluyor ya neyse :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız