Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No Man's Sky'ın Oyun Kaydetme Sistemi Değişti

 
     Parlamasıyla sönmesi bir olan ancak çıktığı dönemden bu yana güncellenmeye devam eden No Man's Sky için yeni bir yama yayınlandı.
 
     Yeni yamayla birlikte kayıt sistemi de değişiyor. Yeni sistemle birlikte oyuncular 5 kayıt slotuna sahip. Boş bir slot seçtiğinizde yeni oyuna başlamadan önce hangi oyun modunu seçeceğinizle ilgili bir seçim ekranı geliyor ve bir oyun modu için sınırlı sayıda kayıt kullanma durumu ortadan kalkıyor. Yine de toplam 5 kayıt slotu olduğunu unutmamak gerek. Her kayıt beraberinde 2 slot daha yer kaplıyor. Bunlardan biri otomatik kayıt için diğeri ise manuel olarak save noktalarında yaptığınız kayıtlar için.
 
     Ayrıca Analysis Visor üzerinde de bazı değişikliklere gidildi. Buna göre artık işlenebilir alanları, bu alanların işleme sürelerini, uzaktaki gemilerin sınıflarını, tiplerini, değerlerini ve keşfedilen kaynakların uzaklıklarını görebileceksiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
Shovel Knight'ın Son Güncellemesi Battletoads'u PC'ye Getiriyor EVE Online Mobile Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Frobe

13.10.2017 21:33:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: Haplo Ben problemi "hype" popülizminde görüyorum; bilimsel yaklaşımla "mass hysteria" dedikleri olguya çok benzer. Ne yalan söyleyeyim, oyun benim beklediğim gibi çıktı; ne eksik, ne fazla. Yalnız optimizasyon konusunda bir bilgim yok, o konuda bir şey diyemeyeceğim. Birde multiplayer olmasını arzuladım, o da olmadı; zaten MMORPG'ler dışında bir tane olsun hem açık dünya hem de multiplayer olan bir oyun şimdiye dek görmedim. Açık dünya oyunlar hep tek kişilik oluyorlar. Belki buna istisna olarak yalnızca Minecraft'tan bahsedebiliriz; onda da beraber questten queste koşalım gibi bir olgu yok. No Man's Sky 20-30 liraya düşerse satın almayı bekleyenlerdenim. Yarın öbürgün de kaliteli VR setler ucuzlarsa bu oyun ile güzel kombin olur düşüncesindeyim. Uzay temasını severim.
Benim takıldığım nokta oyunun eksiklerinin olması değil. "Olacak" denen şeylerin oyunda olmaması. Mesela multiplayer beklediğini söylemişsin ama adamlar oyunu tanıtırken olacağını söylemişti. Oyun çıktığında öyle bir şey olmadığını gördük. Ve daha niceleri..

Haplo

12.10.2017 01:13:28

+1
Ben problemi "hype" popülizminde görüyorum; bilimsel yaklaşımla "mass hysteria" dedikleri olguya çok benzer. Ne yalan söyleyeyim, oyun benim beklediğim gibi çıktı; ne eksik, ne fazla. Yalnız optimizasyon konusunda bir bilgim yok, o konuda bir şey diyemeyeceğim. Birde multiplayer olmasını arzuladım, o da olmadı; zaten MMORPG'ler dışında bir tane olsun hem açık dünya hem de multiplayer olan bir oyun şimdiye dek görmedim. Açık dünya oyunlar hep tek kişilik oluyorlar. Belki buna istisna olarak yalnızca Minecraft'tan bahsedebiliriz; onda da beraber questten queste koşalım gibi bir olgu yok. No Man's Sky 20-30 liraya düşerse satın almayı bekleyenlerdenim. Yarın öbürgün de kaliteli VR setler ucuzlarsa bu oyun ile güzel kombin olur düşüncesindeyim. Uzay temasını severim.

Frobe

11.10.2017 22:58:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Hemen bakalım.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
İlk 200'ün içerisinde görünüyor; daha ayrıntılı olmak gerekirse 24 saatlik dilimde 185'inci, an itibariyle 176'ıncı sırada.
1 milyon satmış ya.. 60$'dan hesapla, düz mantık, 60 milyon dolar kazandılar şu salak random render'lanan oyundan. Ama bu da ayrı bir başarı. Böylesine balon bir oyunu yalan yanlış sunarak çıkarttılar. Bence yaptıkları cidden dolandırıcılık, suç.

Haplo

10.10.2017 09:48:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: j0ffline Hala şu dolandırıcı herifin yaptığı oyunu oynayan var mı gerçekten?
Hemen bakalım.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
İlk 200'ün içerisinde görünüyor; daha ayrıntılı olmak gerekirse 24 saatlik dilimde 185'inci, an itibariyle 176'ıncı sırada.

BSC Misafiri

9.10.2017 22:09:54

0
bu oyunu aldıydım :(

Frobe

9.10.2017 20:55:10

+1
Hala şu dolandırıcı herifin yaptığı oyunu oynayan var mı gerçekten?

Shovel Knight

9.10.2017 19:25:48

+5
aslında oyun bayağı güzel oldu ya indirmek lazım bir ara
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız