Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No Man's Sky'ın Beyond Güncellemesi İçin PS4'e Özel Kutulu Versiyon Duyuruldu

 
Hello Games'in geliştiriciliğini yaptığı, insanların büyük umutlarla beklediği ancak çıkışında hayal kırıklığı yaratan No Man's Sky'ın Beyond güncellemesi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Oyunu söz verdikleri tarzda bir oyun haline getirmek konusunda geliştirici firma oldukça çaba harcıyor.
 
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan, No Man's Sky'a online ve VR özelliği getiren Beyond güncellemesinin PlayStation 4 için kutulu versiyonu duyuruldu. Beyond güncellemesinin kutulu versiyonu, Kuzey Amerika için 10 Eylül'de, Avrupa için 11 Eylül'de piyasaya sürülecek. Kutunun tasarımını ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Joe Danger isimli oyunla birlikte kendini gösteren bağımsız oyun stüdyosu Hello Games, No Man's Sky ile birlikte keşfetme üzerine yoğunlaşıyor. Sadece dört kişiden oluşan Hello Games'in yeni nesil projesi No Man's Sky'da her şey keşfedilebilir. Birden fazla gezegenin yer aldığı yapımda her gezegenin kendi ekosistemi bulunuyor. Yıldızlar, dağlar, denizler, gezegenler, kısacası her şey No Man's Sky'da keşfedilebilir olarak karşımıza çıkıyor. 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Gamescom 2019 Oynanış Videosu Keanu Reeves'in de Olduğu Matrix 4 Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

abicen

26.8.2019 00:54:20

0
Çöp alma derim

Johnny Silverhand

22.8.2019 21:44:10

0
Ve ayrıca ilk gün yakaladığı anlık 200 bin oyuncu sayısına ulaşamadı hala. İnsanlar eski yorumları görüp tereddütte bulunup almıyorlar. Ancak eski yorumlardan daha çok yeni oynanış videoları görseler fikirleri değişir gibi. Fiyatı “indirimde olsa bile” tuzlu. Biraz daha indirim görmesi lazım.

İdrak İstimlak

22.8.2019 10:46:14

+2
Sean Murray bu işe bayağı taktı kafayı, çıkışı üzerinden 3 yıl geçmiş, adam hala uğraşıyor. Bana ilk facia sonrası dolandırıcı tipli bir adam gibi görünse de, şu anda bu 3 yıllık bitmeyen çabası için adamı takdir ediyorum. Küçük bir ekiple ancak bu kadarı yapılabiliyormuş demek ki. En büyük hatası oyunu söylediklerini yapmadan çıkartması idi, Steam'den aldığı geri iadeler ve yediği eleştiriler ile bunun cezasını fazlası ile gördü.

TheMuyu

22.8.2019 10:39:22

+1
ucuz çıkarsa alınabilir oyunu resmen baştan yapmış gibiler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız