Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No Man's Sky'dan Beş Dakikalık Yeni Bir Video Geldi

 
     No Man's Sky sürekli olarak gösteriliyor ve oyuna dair yeni oynanış videoları yayımlanıyor. Gezegenlerden gezegenlere geçilen oynanış videolarına bir yenisi daha eklenmiş oldu.
 
     Galaksilerde dolaşıp keşif yapacağımız No Man's Sky'ın yeni oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Videoyu izlerken yorumlara biraz göz attım ve bir kişinin yorumu dikkatimi çekti. Oyundaki sahneleri izlerken arkada herhangi bir müziğin olmadığını farketmişsinizdir. Arka planda çalan uyumlu bir müzik olsa oyun daha güzel gözükmez miydi?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak All Games Beta no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
XCOM 2'den Yeni Bir Oynanış Videosu Yayımlandı MotoGP 15'in Xbox One'daki Teknik Sorunları Düzeltilmeye Çalışılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

29.6.2015 14:43:44

0
elite'de kaşiflik yapıyorum bu oyun kaşiflik için çok daha uygun. bu oyunu oynarken çok fazla keyif alağımdan eminim.

Rodd Glass

28.6.2015 12:21:36

0
O değil de bu oyun çıkacak mı bir gün?

sniper23

26.6.2015 21:27:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: DarkHellBlazer Efsane potansiyeli olan bir evreni kalkıp arcade yap, tebrikler. Yine oynayacağım elbette ancak içimde bir burukluk kalacak, güzel olmaz mıydı gezegenlere inip maden kurulumu yapmak, bir gezegene mekanımızı kurmak, keşke öyle yapsalardı, oyun bu haliyle en fazla 20 saat merak ettirir evrenini, daha sonra birbirinin aynısı gezegenler gelmeye başlar ve sıkar.
Öyle bir oyun şuan yapılıyor zaten, Star Citizen.

agathadaemonn

26.6.2015 20:02:45

0
Efsane potansiyeli olan bir evreni kalkıp arcade yap, tebrikler. Yine oynayacağım elbette ancak içimde bir burukluk kalacak, güzel olmaz mıydı gezegenlere inip maden kurulumu yapmak, bir gezegene mekanımızı kurmak, keşke öyle yapsalardı, oyun bu haliyle en fazla 20 saat merak ettirir evrenini, daha sonra birbirinin aynısı gezegenler gelmeye başlar ve sıkar.

fuatfui

26.6.2015 20:01:27

0
Bence bu oyun Project Morpheus Ile birlikte çıkacak. Lansman oyunu olabilir.

estefanik1

26.6.2015 16:52:25

0
Oynanıştaki sıkıcılığı görmeye başladıkça bu yapımı bir oyundan ziyade yeni bir teknoloji olarak görmeye başladım doğrusu.Sınırsız bir evreni anlık yaratımlarla önümüze sunması ve kendine has algoritması belki başka oyunlara ilham kaynağı olur.Oyunuysa ancak 60 dolar altında bir fiyatlandırma yapılısa denerim

silverygt

26.6.2015 16:39:09

0
En azindan girilen ufak savas sahnelerinde vs ufak capli bi aksiyon muzigi guzel gidebilir. Ama kesfedilen galaksilerde saha cok vahsi yasam ve belki galaksiye özgü kaynak seslerini baltalayacak muzikler olmamali bence
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız