Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No Man's Sky - Çıkış Videosu

 
   Bağımsız geliştirici Hello Games'in ilk olarak dün Kuzey Amerika'da PlayStation 4 sahiplerine sunduğu No Man's Sky bugün Avrupa ve Birleşik Krallık için de çıkış yapıyor. PlayStation'ın resmi YouTube kanalı üzerinden de oyunun çıkış videosu paylaşıldı. Bu videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
   12 Ağustos tarihinde de PC için çıkış yapacak No Man's Sky için inceleme notu paylaşılmış değil ancak metacritic ortalamasına etki etmeyen iki sitenin inceleme notu şu şekilde. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
Luke Cage’den Harika Bir Fragman Dead Rising 1 ve Dead Rising 2 Remaster'ın Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MDugur

11.8.2016 12:14:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: DarkHellBlazer
quote:

Orjinalden alıntı: MGur Her ne kadar bu oyun eleştirilse de çok farklı bir oyun. Ben bu oyunu her türlü oynayacağım. Tabii 5-10 dolara düştükten sonra...
5-10 dolara düşmesi 10 yılı bulur biliyorsun değil mi?
Oyunun GTA gibi yüksek popülerlikle devam edeceğini sanmıyorum. 2 yıla düşer iyice. Acelemiz yok. Elbet oynarız.

agathadaemonn

10.8.2016 20:13:28

0
Ya açıkçası bana fazla boş geliyor bu oyun, yapımcısı da fark etti ki oyunu 2 gün erteledi ve Frigate sınıfı gemilere base building sistemi eklemiş, nasıl bir şey olabileceğini tahmin edemiyorum ama yine de yetersiz bana kalırsa. Asıl olması gereken kolonileşme, titan sınıfı büyük gemileri kullanabilme, büyük ticaretler, madencilik vs. gibi bir role play eklemeleri lazımdı. Madem bu kadar büyük evren yapıyorsun, insanlara da mantıklı ve oyalayıcı amaçlar vermeleri gerekiyor. Hoş daha belli olmaz, belki ileride güzel şeyler ekleyebilirler oyuna, yapımcı açıklama yapmıştı bütün DLC'ler tamamen ücretsiz olacak diye.

agathadaemonn

10.8.2016 20:08:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: MGur Her ne kadar bu oyun eleştirilse de çok farklı bir oyun. Ben bu oyunu her türlü oynayacağım. Tabii 5-10 dolara düştükten sonra...
5-10 dolara düşmesi 10 yılı bulur biliyorsun değil mi?

BSC Misafiri

10.8.2016 15:06:59

0
18 kent bilmem ne gezegen var ama hepsi boş bu kadar olur insan şunların içini doldurur birkaç aktivite ekler bir konu edinir star wars benzeri bir şey çok rahat yapabilirsin hem survival hem açık dünya ama sen sadece gezegenle bırak öylece sadece gez gemiyle boş bir oyun olmuş.

MDugur

10.8.2016 14:34:17

0
Her ne kadar bu oyun eleştirilse de çok farklı bir oyun. Ben bu oyunu her türlü oynayacağım. Tabii 5-10 dolara düştükten sonra...

Shovel Knight

10.8.2016 09:04:00

0
bu daha çok pc çıkış trailer ı olmuş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız