Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No Man's Sky Steam Kullanıcı İncelemeleri Olumluya Dönüyor

 
No Man's Sky'ın şu ana kadarki en büyük güncellemesi NEXT'in yayınlanmasından sonra oyunun Steam'deki kullanıcı inceleme puanları olumluya doğru dönüyor.

No Man's Sky ilk çıktığında hem verdiği içerik sözlerinin tutmamasından hem de teknik performans sorunları olmasından dolayı çok fazla eleştiri aldı ve çıktığı hafta 5,621 kullanıcı incelemesinin sadece %11'i kadarı olumluydu ve mağaza sayfasında "Büyük Çoğunlukla Olumsuz" ibaresi bulunuyordu.
 
Ancak Hello Games ekibi Ağustos 2016'dan beri oyunu geliştirmeye devam etti ve Foundation, Pathfinder, Atlas Rises ve özellikle NEXT güncellemesi ile en başta söz verdikleri içerikleri – multiplayer modu dahil olmak üzere – oyuna ekledi. Ve şu anda da Steam'de son 30 gün içerisindeki 3,432 kullanıcı incelemesinden %84 kadarı olumlu. En son incelemelerde "Çok Olumlu" ve bütün incelemelerde "Karışık" ibaresi bulunuyor.
 
 
 
Hello Games'ten Sean Murray de bu durumdan gayet memnun görünüyor.
 
 
Kullanıcı incelemeleri dışında oyunun satışları ve eşzamanlı oyuncu sayısında da büyük bir artış oldu.

No Man's Sky şu anda Steam'de en çok satanlar listesinde Rocket League ve Counter-Strike: Global Offensive'ın arkasından üçüncü sırada bulunuyor. Eşzamanlı oyuncu listesinde de 50,000 civarı bir oyuncu sayısı ile sekizinci sırada bulunuyor.
 
Son olarak, No Man's Sky'ın kısa bir süreliğine indirimde olduğunu belirtelim. Steam fiyatı 75,00 TL, PlayStation Store fiyatı 53,99 TL. Oyun Xbox One için yeni çıktığından dolayı henüz bir indirim yok, 120,50 TL.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
Yakuza 3 PS4 Demosu Asya'da İndirilebilir Durumda Nickelodeon Kart Racers PS4, Xbox One ve Switch için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

28.7.2018 03:34:46

0
Oyunu yeni aldım, oyun hakkında yorum yapacak kadar oynamadım 1 saat anca oynadım fakat herkesin sonunda başardılar, iyi bir hale geldi demesiyle yeni aldım. İlk çıktığı zaman alsaydım da hayal kırıklığı yaşamazdım diye tahmin ediyorum. Çünkü oyunu basın pompaladı basın pompalayıca sorgulamadan 'hype'ı takip eden kitle daha da çoştu. Bunları görünce yapımcısı iyice ben oldum ya moduna girdi salladı da salladı. İlk çıktığında Steam sayfasında 'her şeyi yapabilirsiniz' yazıyordu. Ne her şeyi hayatta kalma oyunu işte kaynak topluyorsun. Fakat medya çoştu az sayıda site, dergi dışında kimse sorgulamadı 'iyi de ne yapıyoruz bu oyunda' diye. Öyle olunca üstüne bir de yalanlar birleşince bu hale geldi. Sonunda oyunu düzeltmiş olsa bile çıkalı ne kadar oyunu düzelttik diye övünmesi de baya da garip. Bu tarz oyunları seveneler Subnautica'ya bakabilir. Medya Subnautica'yı bu kadar övse hala konuşuluyordu oyun eminim.

- The Stig -

27.7.2018 17:34:31

+1
İş işten geçeli yıllar oldu.

***Leopard***

26.7.2018 22:34:58

+3
Oyun ilk çıktığında neden bu kadar eleştirildi diyenler için olayın özeti Hype trenine atladı herkes ve sonuçta oyun vaad edilenlerin çok uzağında olunca sonuç böyle oldu

BSC Misafiri

26.7.2018 20:21:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyuncular yüzünden değil, Oyun basını yüzünden. Oyun basını oyunu yücelttikçe yüceltti, Ortaya güzel bir oyun çıksa bile biz oyuncular kötü dedik. Çünkü adamın oyun basınına söylediklerini hemen yapabileceğini sandık. büyük potansiyeli olan bir oyun aslında. Yapımcıların en baştaki saçma hareketleri yüzünden oyun olması gereken gibi olamadı bence

wattonx

26.7.2018 20:11:14

0
Çok değişti ama haa ilk çıktığı pre alpha gibi bir şeydi işte ilk çıktığında early access yapsaydın o yalanları söylemeseydin bırak mixed'i %90' olumluydu onun

Antikaruh

26.7.2018 18:51:45

0
Çıktıktan 8000 yıl sonra ... birde utanmadan twit atmış karaktersiz. "we mixed now bois"

BSC Misafiri

26.7.2018 18:51:00

0
Peki oyunun amacı ne ? Ne yapıyoruz ?

BSC Misafiri

26.7.2018 18:31:00

+1
büyük potansiyeli olan bir oyun aslında. Yapımcıların en baştaki saçma hareketleri yüzünden oyun olması gereken gibi olamadı bence
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız