Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No Man’s Sky ‘Expeditions’ Güncellemesi Yayınlandı

 
Hello Games, 2016'da çıkan No Man's Sky'a ücretsiz içerikler getirmeye devam ediyor.

Expeditions güncellemesi bugün tüm platformlarda yayınladı.
 
Expeditions adında yeni bir oyun modu ekliyor. Bu modda oyuncular aynı gezegende çeşitli ekipman, teknoloji, gemi ve silahlarla yolculuklarına başlıyor ve verilen görevleri tamamlayıp yeni yerler keşfederek ödüller kazanıyor ve son varış yerine ulaşmaya çalışıyor.

Expeditions, sezonluk bir oyun modu. Biri sona erdiğinde farklı tema ve ödüllerle yenisi başlayacak. Hello Games, bunun sadece bir başlangıç olduğunu ve gelecek sezonların No Man's Sky'ın devasa evrenine yeni bir bakış açısı getireceğini belirtti.
 
Güncelleme ayrıca prosedürel olarak oluşturulan hafta sonu görevlerini geri getiriyor, kullanıcı arayüzü ve HUD ekranın iyileştirmeler ve çok daha fazlasını sunuyor. Tüm detayları burada bulabilirsiniz.
 
Tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
PS Vita Mağazasının Kapatılacağının Duyurulmasından Sonra Birçok Geliştirici Projesini İptal Etti Hearthstone Bugün Oyuna Gelen Forged in the Barrens ile Gelmiş Geçmiş En Büyük Yolculuğuna Atılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.4.2021 18:57:54

0
70 tl verdiğim tek oyun bu, indirimdeyken. İlerde ekran kartını yenileyince, monitörü yenileyince 4k falan yenidene yükleyip oynayacağım.

BSC Misafiri

1.4.2021 08:48:58

0
Bu adamlara helal olsun diyorum. Parasını fazlasıyla hakediyor. Türü seviyorsanız gidin alın müthiş bir seviyeye geldi oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız