Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nioh İçin İsteğe Göre Ayarlanabilir Çözünürlük Modu Yayınlandı


     Mod yapımcısı LennardF1989, Nioh: Complete Edition için çözünürlük yaması yayınladı.

     Bu yamayla birlikte oyunun çözünürlüğünü istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Özellikle ultra geniş monitör kullanan oyuncular için oyunun desteklemediği çözünürlük değerlerini bu şekilde elde etmek mümkün. Bunun için tek yapmanız gereken indirdiğiniz mod dosyasını oyunun .exe dosyasının bulunduğu klasöre kopyalamak. İndirdiği dosyayı çalıştırdıktan sonra sırasıyla çözünürlük değerlerini girip oyununuzun bu çözünürlükte çalışmasını sağlayabilirsiniz.

     Çözünürlük modunu indirmek için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dsogaming Ni-Oh aksiyon rpg Team Ninja Tecmo Koei Akira Kurosawa PS4
Rainbow Six Siege Önümüzdeki Yıl da İçerik Desteği Alacak 4 Milyon Geliştirici Unreal Engine Kullanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gokuba

21.11.2017 12:11:33

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Aldueren <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: gokuba Nioh harika bir oyun olabilirmiş ama çok vahim hatalarla oyun güme gitmiş.</blockquote> Oyunda 100 saatten fazla zaman harcamış birisi olarak sormak istiyorum size. Nedir bu vahim hatalar?
oyunda kılıç teknikleri var, ninjanın yolu gibi karakterinizi geliştirebilceğiniz bir yelpaze var ama bunları kullanabileceğiniz adam gibi bir insan coğrafyası yok, ninja bile olsanız oyunda zıplama diye bir şey yok, zımba ile yere tututurulmuş bir ninja gibi oynuyorsunuz... Eskiden Tenhcu diye bir oyun vardı o oyundaki sıradan bir samurayın bile bu oytundaki en güçlü şeytandan daha fazla ruhu vardı... Oyun Sürekli kedini tekrar eden bir yapıya sahip, ne düşmanlarda yeterli bir kılıc tekniği saldırısı görebiliyorsunuz, ne insan yerleşimleriyle ilgili oyun, sürekli dev japon şeytanlarının saldırdığı, kılıç tekniklerini uygulayabileceğiniz savaşçı samurayların olduğu, savaşçı ruhun olduğu bir oyun değil abuk subuk devasa japon şeytanlarıyla savaşıp duruyorsunuz ve karakterinizi geliştirdiğiniz teknikler bunlarda hiç etkili olmuyor, işte makyajı yaptık koyverin gelsin tipi saçma sapan bir oyun yapmışlar hele oyunda ilerlemeyi engellemek için labirent tipi bölümlere geldiğinizde cehnneme hoşgeldiniz diyorum, saatlerde aynı yerde labirent kapısı ararsınız. Oyunda insan düşman yok insan 3-5 tane belki var onlarda karakterinizi geliştirdiğinizde zaten artık gelmiyor! Oyunda karakterli oturmuş kılıç ustaları filan yok, bir kasaba yok, bir ortam yok oyunda sürekli dana gibi golemler geliyor kesiyorsunuz, bir ruhu yok oyunun. İnsan adam gibi bir savaşçı koyar büyü iblis başka bir şey yok! İyide arkadarş bunca güzel kılıç tekniğini neden koydun o zaman? Savaş sanatlarını uygulayabileceğin bir insan toplumu yok ki! Savaşacak insan yok, adam ninja oluyor dev japon şeytanlarına suikast yapıyor bu ne yav? :D Bir insan toplumu yok, İnsan yok tek tük belki.? Adam savaşçı yere zamk gibi yapışmış vaziyette sıçrama atlama diye bir şey yok, adam ninja ama yer ninjası :)

jedi39

21.11.2017 09:33:19

0
Benim gibi ultra wide kullanıcıları için çok iyi oldu bu. Sırada oyunu almak kaldı

Aldueren

21.11.2017 00:54:02

+2
quote:

Orjinalden alıntı: gokuba Nioh harika bir oyun olabilirmiş ama çok vahim hatalarla oyun güme gitmiş.
Oyunda 100 saatten fazla zaman harcamış birisi olarak sormak istiyorum size. Nedir bu vahim hatalar?

gokuba

20.11.2017 22:26:23

0
Nioh harika bir oyun olabilirmiş ama çok vahim hatalarla oyun güme gitmiş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nioh
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız