Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo'nun Wii'ye Desteği Devam Edecek

Bu neslin en çok satan konsoluna daha fazla oyun bekliyoruz

      Nintendo'nun son dönemlerde Wii'yi önemsemediği inkar edilemez. PS3 ve Xbox 360'ta önemli oyunlar piyasaya çıkarken Wii'de ise bir avuç oyunla idare etmek zorunda kalmıştık. Neyse ki Nintendo da hatasının farkında.
 
     Firmanın başkanı Satoru Iwata'nın açıklamasında 3DS'e odaklanılması nedeniyle Last Story dışında (sadece Japonya'da çıktı) Wii yazılımlarına odaklanamadıkları, ama Nintendo'nun Wii'ye olan desteğin kesildiği yönündeki düşüncelerin de yanlış anlamadan ibaret olduğu belirtildi.
 
       Nintendo, Mayıs ayından itibaren yıl sonuna kadar Japonya'da her ay yeni bir Wii oyunu çıkarmaya hazır olduğunu belirten Satoru Iwata, umarız biz Batılı oyunculara da benzer müjdeleri verir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything Nintendo Wii Wii Nintendo
Sony: PSN'deki Kişisel Bilgileriniz Çalındı Lucas Arts Unreal Engine'in Lisansını Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zoginet

27.4.2011 11:51:52

0
Başarısızlık derken ?? Bİr çok oyun var oynayabileceğin ve çok keyif alabileceğin yeni aldıysan sana bazı oyunları önereyim ve mutlaka oyna hepsi bağımlılık yapan ve bırakamayacağın oyunlar metroid prime serisi , zelda twilight princess,Resident evil 4 , Super smash Bros brawl , Golden eye , okami , Punch-Out , Super Mario Galaxy , new super mario bros bi arkadaşınla oynarsan bırakamazsın , Kirby's Epic Yarn , conduit , call of duy modern warfare , dead space e. , tatsunoko vs. Capcom çok güzel bir dövüş oyunu şimdilik aklıma gelenler bunlar daha istersen yazabilirim...

xenferious

27.4.2011 11:20:54

0
wii aldıgıma pisman oldum ya nintendo hayranı olarak gamecube ten daha eğleniyordum :( oyun dünyasına NES ile giriş yaptım beni oyun manyagı yapan şeyin başarısızlıkları beni üzüor :S
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız