Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo'nun Cuma Günü 3DS Konferansı Var

Satoru Iwata döneminde Nintendo çok önemli başarılara imza attı
 
     Nintendo Eylül ayında Tokyo Game Show 2011 öncesinde bir basın toplantısı düzenlemişti ve bu konferansta Monster Hunter 4 başta olmak üzere bazı önemli duyurularla karşılaşmıştık.  Şimdi bu duyuruların devamı gelebilir.
 
     Nintendo'nun duyurusuna göre Cuma günü internet üzerinden önceden kaydedilmiş bir basın konferansı yapılacak. Bu konferansta Nintendo başkanı Satoru Iwata bir konuşma yapacak ve bize aralarında Mario Kart 7 ve 3DS'in son güncellemesinin de olduğu bazı bilgiler sunacak.
 
     Umarız Nintendo bu konferansta başka önemli duyurularla da karşımıza çıkar. 3DS için son günlerde duyurulan bazı oyunların videoları ile karşılaşmak hiç de fena olmazdı. Monster Hunter 4'ün ayrıntılı bir tanıtımı da güzel olabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Nintendo 3DS Nintendo 3DS Satoru Iwata
Sniper: Ghost Warrior 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı Playmagazine'den Uncharted 3'e 94 Puan
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ismail Vilehand

19.10.2011 22:40:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:. Ne yaparsanız yapın SATMAZ.Boşuna ugraşmayın herkez ps vita bekliyor sizin dandirik konsolunuzu almaz kimse resident evıl var bi adam gibi oyun ondada nişan alınmıyor.
Kimse beklemiyor yavrucum sakin ol. Git bir bak, Japonya'daki toptancıların yoğunluk taleplerine. Yılbaşında Vita çıkış yapacak olmasına rağmen daha fazla 3DS talep ediyor adamlar.

mehmetoguzderin

19.10.2011 18:21:55

0
Onda nisan alinmiyor mu? Fanboy derim ben sana. Oynada gel.

.:SyLaR:.

19.10.2011 17:44:46

-1
Ne yaparsanız yapın SATMAZ.Boşuna ugraşmayın herkez ps vita bekliyor sizin dandirik konsolunuzu almaz kimse resident evıl var bi adam gibi oyun ondada nişan alınmıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız