Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo: Yeni The Legend of Zelda Batılı Tarzda Olacak


   The Legend of Zelda serisi özellikle Ocarina of Time adlı macerasıyla oyun dünyasına damgasını vurmuştu. Zamanında hemen hemen bütün oyun otoritelerinden tam puan alan oyun hala gelmiş geçmiş en yenilikçi-kaliteli yapımlardan biri olarak gözükür.
 
   Nintendo Wii U ve NX için geliştirilen yeni The Legend of Zelda oyunu da Ocarina of Time'ın yaptığı büyük patlamayı yapabilir. Oyunun yönetmeni Eiji Aonuma'nın özellikle Batılı tarzda bir Zelda beklememiz yönündeki açıklamaları gerçekten de dikkat çekici.
 
    "Bence gizli sosumuz daima Ocarina of Time olmuştu, ama bu defa lezzetin değişimi bir Japon yemeğinden Batılı yemeğe geçer gibi olacak. Belki de oyuncular çok şaşırırlar. Lütfen bizi yakından takip edin, bence Ocarina of Time gibi yepyeni bir şeyler yapabileceğiz"
 
    Açıkçası Aonuma'nın Batılı tarzda bir Zelda oyunundan neyi kastettiğini kestirmek çok kolay değil. Açık dünya öğelerine sahip, daha kanlı bir yapım mı? Yoksa oynanış dinamikleri mi kastediliyor. Bunu zaman gösterecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak venturebeat The Legend of Zelda Wind Waker Wii U Macera Link Prenses Zelda Açık Dünya Open World
Bu Emülatör 2D NES Oyunlarını 3D'ye Çeviriyor Rocket League'e Basketbol Modu Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

op.55 no.1

12.3.2016 10:55:36

0
@Kasatka QTE mevzusunu çekartan adamlar zaten QTE kullanmada batılılardan geride kalmıyorlar o yüzden QTE'nin japonla, batıyla alakası yok firmanın mantalitesiyle ilgili.

Kevin Garnett

12.3.2016 10:26:11

0
Büyük ihtimalle Multiplayer modu falan gelecek ondan bahsediyorlar. Eğer ki kanlı bir oyun olursa hayranlarından çok çok fazla tepki alır. Zelda CDi'dan sonra en kötü The Legend of Zelda oyunu falan denilir.

BSC Misafiri

12.3.2016 03:01:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: conerland Belki Link bu sefer konuşur =) Fazla puzzle ağırlıklı olmayak imiş. Oyun open world mantığında idi fakat yeni oyun yeni nesil oyunlardan alışkın olduğumuz bir open world mantığı ile gelecek gibi gözüküyor. Witcher 3- Msg- Fallout vs. Ayrıca rpg öğeleride olabilir belki skill point-level cap vs. 2 senedir bekliyoruz çıksın artık
Aonuma birkaç gün önceki bir röportajında LoZ Skyward Sword oyununu tamamlarken textler ile bayağı uğraştıklarını söylemiş, yeni Legend of Zelda oyununda da textlerle uğraşıyoruz derken bu sefer kahkah attığı yazılıydı. Dediğin gibi belki de Link'in oyunda seçime bağlı konuşabilmesi bile mümkün olabilir. Ancak oyunda bulmacaların normalden fazla olmasını yeğlerim.

conerland

11.3.2016 17:48:44

0
Belki Link bu sefer konuşur =) Fazla puzzle ağırlıklı olmayak imiş. Oyun open world mantığında idi fakat yeni oyun yeni nesil oyunlardan alışkın olduğumuz bir open world mantığı ile gelecek gibi gözüküyor. Witcher 3- Msg- Fallout vs. Ayrıca rpg öğeleride olabilir belki skill point-level cap vs. 2 senedir bekliyoruz çıksın artık

Fingolfin.

11.3.2016 16:10:50

0
Umarım tadını kaçıracak içerikler gelmez seriye.

The_Rahip

11.3.2016 14:34:31

0
Nasıl bir değişim olacağını merak ettim ama kesinlikle kanlı bir oyun olmayacaktır.

fazliboz

11.3.2016 13:42:45

0
Açık dünya ögeleri zaten her oyununda var, kanlı bir oyun olması imkansız ve bence batılı tarzda olacak demek istememiş sadece yeni birşeyler deniyoruz ocarina of time gibi yepyeni şeyler göstereceğiz demek istiyor

mahsur kalan adam

11.3.2016 13:19:39

+2
Açık dünya öğelerine sahip, daha kanlı bir yapım mı? kesinlikle böyle olmalı

Kasatka

11.3.2016 12:55:40

0
Kestirmek zor değil aslında. QTE lerin bol olduğu bir oyun olacak sanırım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız