Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Wii'nin Üretimi Durduruldu

 
     Nintendo Japonya'nın yaptığı açıklama ile birlikte Wii üretiminin resmi olarak durdurulduğu duyuruldu. Nintendo'nun beşinci ev konsolu devri böylelikle sona ermiş oldu.
 
     Açıklama ile birlikte Nintendo Wii'nin şu ana kadar 100.4 milyon adet satıldığı belirtiliyor. Bu satışları an itibariyle geçen konsollar sadece Game Boy ve DS olabiliyor.
 
     Nintendo Wii'nin en çok eleştiri aldığı nokta çok fazla genele hitap etmesi olmuştu. Asıl çekirdek kitlenin bir noktada kenara itilmesi bu başarısının nedenlerinden de biri oldu. Yine de Super Mario Galaxy 1 ve 2, The Legend of Zelda: Skyward Sword, MadWorld, Xenoblade Chronicles, Monster Hunter Tri ve bunlar gibi ilk elden geliştirilen oldukça başarılı oyunlara sahip oldu. Şimdi Nintendo'nun asıl odak noktası, PlayStation 4 ve Xbox One gibi diğer yeni nesil konsollardan bir yıl önce çıkan Wii U oldu diyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii Wii Nintendo
Alien: Isolation Adlı Oyunun İsim Hakları Alındı Nostaljik Bir PlayStation Reklamı

WiiSmash

22.10.2013 01:20:59

+1
Wii U çıktıktan sonra nintendo bi açıklama yapmıştı : "Wii Desteği sürecektir" diye arama yaparak bulabilirsiniz. nintendo'dan böyle bi iki yüzlülük beklemezdim :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız