Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Wii U'nun Fiyatını Neden Açıklamıyor?

Dikkat et Patcher, Pikachu tam arkanda

      Tartışılan yorumlarıyla oyun dünyasından bir çok kişini antipatisini de kazanan ünlü analist Michael Patcher yine ilginç bir yorumda bulundu. Patcher'ın bu açıklamaları Nintendo hayranlarının hoşuna gitmeyecek gibi görünüyor. Patcher'ın sözleri şu şekilde:
 
      "Nintendo'nun bir karmaşa içinde olduğunu düşünüyorum. Bence fiyatın ne olabileceğini söylememe konusunda tamamen tıkanmış durumdalar. Wii U 249 dolara piyasaya çıkacak, çünkü öyle olmak zorunda. Bence şu an bile ölü durumdalar, çünkü Wii U piyasaya çıktığında Xbox 360 ve Kinect ikilisi daha uygun fiyatta olacak. Wii bir balondu ve Wii balonu patladı"
 
      Sizi bilmem, ama Patcher'ın sözleri bana çok komik geldi. Wii bir balon ise gerçekten çok, ama çok büyük bir balon olmalı çünkü konsolun satışları 100 milyona yaklaştı. Bir balonun bu kadar şişmesi imkansız gibi geliyor. Ayrıca Wii'nun harekete duyarlı kontrolcüsü olmasa, Sony ve Microsoft'un Kinect ve Move için harekete geçmesi pek kolay olmazdı.
 
     Bütün bunlar bir yana Wii U hakkında hala çok fazla şey bilmiyoruz. Konsolun ne gibi özelliklerinin olacağı tam olarak açıklanmadan yapılan bu tür öngörüler pek doğru gelmiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything Nintendo Wii U Konsol Console Mihael Patcher Wii U fiyat
Eurogamer: Bir Oyun Duyurusu İnterneti Sallayacak 3DS Oyununu PS1 Joy Pad'i İle Kontrol Etmek!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

söny

28.2.2012 06:31:27

0
Wii genel olarak gene o görüntülerle piyasaya bi ürün sunarsa gene beklediğini bulamıcak ve rakibi çok güclü

Bowser Zeki

27.2.2012 11:21:28

-1
Adamin bir yaninda pikachu bir yaninda da gitar ve metal posteri var. That's Weird! Konuya gelelim bir mario ve zelda oyunu konsol ciktiginda cikarsa baya iyi satar. :)

aykut291

26.2.2012 11:45:04

0
Wii-U yine casual oyuncuları hedefliycek.Yine kendine özgü oyunları olursa pazarda yer edinebilir.Bunun yanı sıra Hardcore oyuncularıda hedefliyor ama oda tamamen MS ve Sony yapacaklarına bakıyor.Eğer ps4 ve xbox720 devrim niteliğinde birşey olursa gerçekten yeni nesil diyebilirsek Wii-u kendi kitlesiyle devam eder.Ama tam tersi olursa ps4 ve xbox720 birşeye benzemesse ozaman Nintendo ikisinede topa tutar gibime geliyo.

BSC Misafiri

26.2.2012 10:10:58

0
İsin dogrusu bir ps3 sahibi olarak bir dahaki nesilde xbox dusunuyorum..

BSC Misafiri

25.2.2012 22:42:41

+1
249$`dan piyasaya çıkarsa PS3 ve Xbox 360`dan çok ilerde bir cihaz olamaz. Birkere tanıtılan kontroller bile fiyatı arttıran bir etken ve hepsinden öte Nintendo herzaman düşük donanım maksimum eylence taraftarıdır. Yalnız Kinect ve Move ile dolu olan piyasada Wii U gibi bir alet ne getirebileceğini bilmiyorum. Kaldı ki Wii U çıkışına kadar PSVITA git gide PS3 ile daha uyum sağlayacak gibi duruyor. Şimdiden bile PS3 ve VITA arasında Cross Platform oyunlar gelmeye başladı. Nıntendo 3DS ise DS ile gelen 140 milyonluk kitleyi arkasına alamaz. 140 milyon içinden en az 50 milyon bir kemik kitlesi oluşturdurdular ve şu an ki satışlar benim düşüncem o kemik Nintendo kitlesinin satın aldığı 3DS`lerden başka bişey değil. Nintendo Wii ve DS ile geçen nesil çok para kazandı, satışlar ortada tartışmasız birinci BALON değil. Akıllı oynadılar ve kazandılar. Ama bu kadar kazancı yatırım yapmak yerine cebe atar gibi bir halleri var. 3DS cihazı ortalama telefonlardan bile güçsüz bir donanıma sahip ve ekranı 30 dakika sonra gözleri ağrıtıyor. 3DS ucuzun ucuzu bir işçilikle hani DS`de kazanılan paraların belki %20 ile yaratılmış gibi duruyor. Wii tarafında ise bildiğiniz Wii cihazı donanımı biraz güçlendirilmiş ve yeni kontroller ile HD`ye 10 sene sonra geçiş yapmış bir cihaz tadı veriyor. Nerede bu Wii ve DS`ın satış rekolarından kazanılan paraların yatırımları? Wii U ve 3DS eğer bu yatırımlarsa Nıntendo bu adamın söylediği gibi pekte iyi durumda değil demektir çünkü, Wii U neredeyse piyasada ve 3DS 15 milyona geldi. Ama ne PS4 ne de yeni Xbox piyasada değil. Benim görüşüm bu nesil tahminimce her ne kadar PS3 seven bir insan olsamda Microsoft`un nesli gibi olacak görünüyor. Heleki sorunsuz ve güçlü bir donanım yaparlarsa Sony ve Nintendo`nun işi çok çok zor olur.

Hyems

25.2.2012 20:18:40

+1
Wii'nin bir balon olduğu konusuna katılıyorum. Gimmick'li değil miydi yani gerçekten Wii? Ayrıca satılma konusu da insanların çok merak etmesinden. İlk çıktığı zamanlardan düşüşünün geldiği zamanlara kadar Wii reklamlarında Wii çok farklı tanıtıldı. Ve ayrıca (bu çok genel bir kavram sadece Wii değil) birşey çok tutuluyorsa ya da çok taraftarı vs. var ise ''iyi ya da doğru'' demek değildir. Bir çok örneği var bunun ülkemizde ve dünyada. Ben Wii'nin kontrol özelliklerinden daha çok iyi oyunlarına bakıyorum. Özellikle son zamanlarda çıkmış olanlara.

BSC Misafiri

25.2.2012 17:39:48

0
Balon demesindeki sebep tamamen devrim kelimesine...wii u ancak 360 ve ps3 ayarinda olucak...sonrasinda gene buyuk husran...

Razura

25.2.2012 17:04:29

0
Wii'ye balon demesinin sebebi artık zamanının dolduğunu anlatmak için söylemiş.Yani bundan sonra satılmayacağını belirtmek istemiş.Bizim fos çıkan oyunlar için kullandığımız "balon" anlamında değil.

BSC Misafiri

25.2.2012 13:12:07

0
Bu adamlarda bu isten ekmek yiyor ya helal olsun

SouthPark_Konsol delisi

25.2.2012 10:38:44

0
Bu adamı anlayamıyoprum niye nintendo yu bu kadar kötülüyor ki. Adam besbelli microsoft un köpeği
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız