Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Wii Fiyat İndirimini Resmen Duyurdu.

New Super Mario Bros Wii'nin en dikkat çekici özelliği, 4 kişiye kadar çoklu oyuncu desteğini içermesi.
    Dünyanın önde gelen marketlerinin kataloglarında yer alan indirim haberlerine itiraz eden ve bir türlü resmi ağızdan bu indirim haberlerine onay vermeyen Nintendo, nihayet TGS 09'da Nintendo Wii için fiyat indirimini duyurdu.
 
    Daha önce kataloglarda yer alan ve tamin edildiği gibi konsolun fiyatı 200 $'a çekildi. Şu an için sadece Amerika ve Japonya için duyurulan indirimin Avrupa'yı da etkilemesi muhakkak bekleniyor. 27 eylülde Amerika için gelecek indirim ise 1 ekimde Japonya marketlerini ziyaret edecek.
 
    Nintendo'dan bir haberde New Super Mario Bros Wii'den geldi. Uzun süre sonra ilk defa eski tarzını yansıtacak olan New Super Mario Bros Wii'nin çıkış tarihi 15 kasım, Wii Fit'in etkileşimini artıracak olan Wii Fit Plus çıkış tarihi ise 4 ekim olarak duyuruldu. Sadece Amerika kıtasını kapsayan bu tarihlerin Avrupa kıtasına yansımasıda uzak bir tarihte olacak gibi görünmüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendo wii new super mario bros wii fiyat indirimi
Forza 3 Demosu Live'da Frank West, Tatsunoko vs Capcom'da

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız