Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, WiiU.com Alan Adına Sahip Olamadı


     Çok sayıda oyun ve konsol geliştiricisi ürünlerine web alan adı almakta sorun yaşamıyor; ama ürünlerin isimleri erkenden sızdığında büyük sorunlar yaşayabiliyorlar. Özellikle konsol üreticilerinin başı derde girebiliyor.
 
    Bu tür bir sorunla Nintendo da karşılaştı. WiiU.com adresinin alan adını Nintendo'dan daha önce alan kişi, Nintendo tarafından "The World Intellectual Property Organization" adlı kuruma şikayet edildi. Buna karşın kurum Nintendo'nun başvurusunu reddetti. Böylece WiiU.com adresinin Nintendo'ya geçmesinin tek yolu satın alınması oluyor diyebiliriz.
 
    The World Intellectual Property Organization ise Nintendo'nun başvurusunu neden reddettiğini açıklamadı. Muhtemelen şirkete resmi bir açıklama gönderilmiştir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Survarium'dan 4 Yeni Ekran Görüntüsü DH Üyelerinden Bioshock: Infinite'in Türkçe Yaması
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MoYk

1.7.2013 18:46:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: RownikaL Eleman kafayı çalıştırmış 80-100 lira harcamış olsa o siteye şimdi nintendo almak için hatrı sayılır bir meblaa ödemek zorunda o adresi almak için.Para kazanma'nın yollarından biride bu bu tarz büyük adresleri herkez'den önce alıp tescillemek sonrada ciddi miktarlar karşısında geri satmak.hhıhıhıhıh :D
*herkes

BSC Misafiri

1.7.2013 18:13:00

0
adam ismi nintendodan önce aldıysa isim hakkıyla geri alamazlar zaten

teddybear01

1.7.2013 16:45:20

0
Microsoft'a da olsa , Nintendo'ya da olsa, Sony'e de olsa, Samsung'a da olsa, Apple'a da olsa bu dolandırıcılıktan başka bir şey değil, izin verilmemesi lazım.

MytHnfr

1.7.2013 12:58:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ben nintendonun yerinde olsam baska birseyler dusunur, bu soytariliga izin vermezdim. Tadi kacmaya basladi bu internet sitesi alip satma islerinin. Bana göre kolay para kapisi hatta bir nevi dolandiricilik.
Aynen katılıyorum. Bencede Nintendo almamalı o kişiden siteyi. İnsanlar akıllarını kolay yoldan para kazanmak için çalıştırıyorlar. Yani o kişinin WiiU ismiyle site açması için önceden konsolun ismini içerden bir sızıntı ile edinmiştir. Yani düzenbazlıktan farklı birşey değil.

BSC Misafiri

1.7.2013 12:31:39

0
Ben nintendonun yerinde olsam baska birseyler dusunur, bu soytariliga izin vermezdim. Tadi kacmaya basladi bu internet sitesi alip satma islerinin. Bana göre kolay para kapisi hatta bir nevi dolandiricilik.

digimoney

1.7.2013 11:18:19

0
Copyright © 2013 wiiu.com. All Rights Reserved.

RownikaL

1.7.2013 11:14:27

0
Eleman kafayı çalıştırmış 80-100 lira harcamış olsa o siteye şimdi nintendo almak için hatrı sayılır bir meblaa ödemek zorunda o adresi almak için.Para kazanma'nın yollarından biride bu bu tarz büyük adresleri herkez'den önce alıp tescillemek sonrada ciddi miktarlar karşısında geri satmak.hhıhıhıhıh :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız