Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch Online Abone Sayısı 26 Milyonu Aştı

 
Switch'in ücretli abonelik servisi Nintendo Switch Online'ın üye sayısı artmaya devam ediyor.

Eylül 2018'de hizmete açılan servisin üye sayısı Nisan 2019'da 9.8 milyona, Ocak 2020'de 15 milyona ve şimdi de 26 milyona ulaştı.

Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa tarafından belirtilene göre:
 
"Nintendo Switch Online üye sayısı artmaya devam ediyor ve artık 26 milyondan fazla ücretli üyeye sahibiz. Üye sayısı, konsol satışlarının yanı sıra online oynanışı destekleyen popüler oyunlarla birlikte istikrarlı bir hızda arttı. Nintendo Switch Online çıktığından bu yana geçen iki yılda müşterilerimiz servisi çabuk bir şekilde benimsedi. İleride, ilgi çekici daha fazla oyun yayınlayarak ve Nintendo Switch Online servisini zenginleştirerek platformumuzun uzun vadeli canlılığını sürdürmek ve müşteri memnuniyetine daha fazla katkıda bulunmak istiyoruz." 
 
Nintendo Switch Online; online oynama, kayıt dosyayı bulut depolama, akıllı telefon uygulaması, oyunlarda ve indirilebilir içeriklerde özel indirimler ve çeşitli NES ile SNES oyunlarının bulunduğu kütüphaneye erişim imkanı sağlıyor. Bir ay için $3.99 USD / €3.99 / 300 yen, üç ay için $7.99 USD / €7.99 / 800 yen ve 12 ay için $19.99 USD / €19.99 / 2,400 yen.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Worlds 2020 Ön Eleme Aşaması'nın Grupları Belli Oldu! Mass Effect Trilogy Portekizli Perakendecide Listelendi

BSC Misafiri

16.9.2020 19:01:12

0
Güzel bir sistem. Aylık oyun verilmesindense kocaman bir kütüphane sunması diğer online servislerden ayrılmasını sağlıyor. Ne kadar kullanmak istesem de dolar bu haldeyken pek de kolay olmuyor ne yazık ki
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız