Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch (Oled Model)’i·n 8 Eki·m'de Çıkacağını Duyurdu

 
 
Nintendo Switch ailesi yeni bir üye kazanmak üzere. Nintendo Switch (OLED model) 8 Ekim'de piyasaya sürülecek ve oyunculara Nintendo Switch'teki geniş oyun kitaplığını nasıl oynamak istedikleri konusunda başka bir seçenek sunacak.
 
Nintendo Switch (OLED model), Nintendo Switch konsoluna benzer bir genel boyuta sahiptir, ancak canlı renklere ve yüksek kontrasta sahip daha büyük, canlı 7 inç OLED ekranı bulunur. Nintendo Switch (OLED model) ayrıca masa üstü modu için geniş ve ayarlanabilir bir standa, çevrimiçi oyun için kablolu LAN bağlantı noktasına sahip yeni bir yuvaya, 64 GB dahili depolamaya ve elde ve masaüstünde oyun için gelişmiş sese sahip yerleşik hoparlörlere sahiptir. Tıpkı Nintendo Switch gibi, Nintendo Switch (OLED model), kullanıcıların çok oyunculu eğlence için TV'de oynamasına ve ayrılabilir Joy-Con kumandalarını paylaşmasına olanak tanır.
 
Ve hem Nintendo Switch hem de Nintendo Switch Lite gibi, Nintendo Switch (OLED model), her yerde oynayabileceğiniz çok yönlülüğün keyfini çıkarmak için hareket halindeyken taşınabilir. Nintendo Switch (OLED model) için bir Nintendo Switch Taşıma Çantası ve Ekran Koruyucu seti de mevcut olacak. 
 
Nintendo Switch (OLED model), 8 Ekim'de, Metroid Fusion'ın doğrudan devamı olan Metroid Dread ile aynı gün çıkıyor. Canlı OLED ekranla, Galaksiler arası ödül avcısı Samus Aran'ın Metroid Dread'deki son macerasına atılmak daha da sürükleyici olacak.
 
Nintendo Switch (OLED model), kullanıcıların üç oyun modunun hepsinde geliştirmeleri deneyimlemelerine izin verecek:

• TV modu: Nintendo Switch oyunlarını TV'de oynamak için Nintendo Switch (OLED model) konsolunu yuvaya yerleştirin. Kullanıcılar, yerleşik kablolu LAN bağlantı noktasını kullanarak, TV modunda çevrimiçi bağlanmanın başka bir yolunun keyfini çıkarabilir.

• Masaüstü modu: Konsolun arkasındaki standı çevirin ve kutudan çıkar çıkmaz birlikte verilen iki Joy-Con kontrol cihazını kullanarak çok oyunculu oyunlar oynamak için konsolun ekranını kullanın. Geniş ayarlanabilir stand, sağlam bir temel oluşturur. Ayrıca oyuncuların görüntüleme açısında daha fazla aralıkla konsolu serbestçe eğmesine olanak tanır, böylece ekranı daha kolay görebilir.

• Avuç içi modu: Kullanıcılar, elde taşınır modunda konsolu gittikleri her yere götürebilir ve arkadaşlarıyla yerel * veya çevrimiçi ** çok oyunculu oynayabilir. 7 inçlik OLED ekran, canlı renkler ve yüksek kontrast sağlar.
 
Konsol satışa çıktığında, iki renk seçeneğiyle gelecek:

• Beyaz Joy-Con kumandaları, siyah bir ana ünite ve beyaz bir yuva içeren Nintendo Switch (OLED model) beyaz seti.

• Neon Kırmızısı ve Neon Mavisi Joy-Con kumandaları, siyah bir ana ünite ve siyah bir yuva içeren Nintendo Switch (OLED model) neon kırmızısı / neon mavisi seti.
Nintendo Switch için önceden piyasaya sürülen tüm Joy-Con kumandaları bu yeni modelle uyumludur. Ek olarak, Nintendo Switch (OLED model), Nintendo Switch oyunlarının tam kitaplığıyla uyumludur.***

Bu yeni konsolu alan ve dijital oyunlarını aktarmak ve başka bir Nintendo Switch'ten veri kaydetmek isteyen herkes için, aktarım süreciyle ilgili ayrıntılar “How to Transfer Your User Data” support pagedestek sayfasında bulunabilir.
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Blue Reflection: Second Light, 21 Ekim'de Çıkış Yapacak Shin Megami Tensei V için Orobas Fragmanı

BSC Misafiri

7.7.2021 11:20:54

0
4 senede arkadaki ayaği düzeltmeyi akıl etmeleri büyük başarı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız