Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch Bu Neslin En Hızlı Satan Video Oyun Sistemi Oldu

 
Amerika Birleşik Devletleri pazar araştırma şirketi NPD Group'un raporuna göre, Nintendo Switch bu nesildeki en hızlı satan video oyun sistemi olmayı başardı. Konsol Mart 2017'den Kasım 2018 arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde 8.7 milyon adet sattı.
 
NPD Group'un raporuna göre, Nintendo ayrıca 2018'de Amerika Birleşik Devletleri'nde en çok oyun satan yayıncı olmayı da başardı. Bu başarıda en büyük Super Smash Bros. Ultimate'e ait. Super Smash Bros. Ultimate satışları Amerika Birleşik Devletleri'nde üç milyonu aştı ve en hızlı satan Nintendo Switch oyunu ve en hızlı satan Super Smash Bros. oyunu oldu.
 
Nintendo Amerika'nın Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Doug Bowser,
 
"Nintendo Switch'in ikinci tatil sezonunda tüketicilerden bu kadar güçlü bir tepki görmesinden dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Gelecek yıl ve sonrasında hayranlarımıza daha fazla heyecan ve gülümseme sunmayı umuyoruz."
 
Nintendo Amerika tarafından paylaşılan diğer veriler:
 
- Nintendo donanımı adet ve dolar satışı açısından 2018 için 2011 yılından bu yana en yüksek yıllık toplama ulaştı.
- Nintendo eShop satışları 2017 yılına göre %105 arttı.
-  The Legend of Zelda: Breath of the Wild satışları dört milyonu,  Mario Kart 8 Deluxe satışları beş milyonu, Super Mario Odyssey satışları 4.7 milyonu aştı.  Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! toplamda iki milyon adet, Super Mario Party 1.4 milyon adet sattı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Business Wire Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
One Piece'ten Boa Hancock, Dragon Ball'dan Trunks, Bleach'ten Renji Jump Force'ta Oynanabilir Olacak Frostpunk için Yeni Ücretsiz İçerik Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.12.2018 06:00:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: TheStarBox Nereden baskan güzel cihaz. Eline alıp metroda giderken Mario ve Zelda oynuyorsun. Ayrıca bu sefer daha çok 3.parti desteği var. Birde şu online sistemi falan oturtsalar tam olacak. Benim merak ettiğim, bundan sonraki Nintendo konsolu da bu şekilde taşınabilir mi olacak .
Taşınabilir olayı ile devam edecekse masaüstü aparata muhakkak bir işlemci koymalı. 3'üncü partiler grafiksel bakımdan çok fazla gelişmeye başladı. Oyun geliştiricileri ps4 ve xbox one konsollarını bitirdi bitirecek. Aradaki görsel fark şimdiden oldukça açıldı. Nintendo Switch daha uygun fiyatlı olsun kafasında geldi ama konsolu ucuz yapalım derken teknolojinin ve 3'üncü parti stüdyoların görsel standartlarının oldukça gerisinde kalıyorlar. Hazır Nvidia ile ortaklığı varken değerlendirmeli. Bir canavarla gelmeyecekse dahi standartları yakalamalı.

TheStarBox

19.12.2018 02:43:00

0
Nereden baskan güzel cihaz. Eline alıp metroda giderken Mario ve Zelda oynuyorsun. Ayrıca bu sefer daha çok 3.parti desteği var. Birde şu online sistemi falan oturtsalar tam olacak. Benim merak ettiğim, bundan sonraki Nintendo konsolu da bu şekilde taşınabilir mi olacak .

BSC Misafiri

18.12.2018 17:58:03

+2
Diger konsollar birbirine benzerken nintendo fsrkliligini korudu kendine has eglenceli oyunlariyla satis basarisini hak etti.

alsndnz

18.12.2018 17:52:48

0
akiyo masallah
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız