Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo: "Sony ve Microsoft'a Yetişemeyiz"


      Nintendo'nun başkanı Satoru Iwata geçtiğimiz hafta ilginç bir itirafta bulundu.
 
     Yapılan bir toplantıda, Nintendo'nun online özelliklerinden, planlarından bahsediliyordu ve bu özelliklerin Wii U'ya neler getireceği konuşuluyordu. Satoru Iwata şöyle bir açıklamada bulundu toplantı sırasında; "Bence şu anda piyasada olan konsollarda gördüğümüz online tecrübe, Nintendo'nun yapısına uygun değil. Bu yüzden, burada durup size diğer şirketlere kolayca yetişebiliriz diyemem. Bu şirketler bu online özellikler üzerinde bizden çok önce çalışmaya başladılar ve sürekli gelişiyorlar. Bu akıllı bir strateji olmaz."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Thief 4'ün Kısa Bir Videosu Ortaya Çıktı Söylenti: Halo 4 Demosu Mu Geliyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wessaur

16.6.2012 19:02:22

+1
quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya en azından gayret göstermeleri gerekir bence..bu tür açıklamalara gerek yok bunu zaten herkes iyi biliyor..Önemli olan nintendo sahipleri için ne gibi yenilikler için uğraştıkları..talihsiz bir açıklama olmuş bence..Çıkıp bu türlü açıklama yapacaklarına onlara yetişmek için şöyle şöyle çalışmalarımız var ancak bu şu kadar zaman alır yada yetişemezek bile amacımız kendi oyuncularımı memnun etmektir gibi olmalıydı..
+1

- The Stig -

15.6.2012 17:50:14

0
en azından gayret göstermeleri gerekir bence..bu tür açıklamalara gerek yok bunu zaten herkes iyi biliyor..Önemli olan nintendo sahipleri için ne gibi yenilikler için uğraştıkları..talihsiz bir açıklama olmuş bence..Çıkıp bu türlü açıklama yapacaklarına onlara yetişmek için şöyle şöyle çalışmalarımız var ancak bu şu kadar zaman alır yada yetişemezek bile amacımız kendi oyuncularımı memnun etmektir gibi olmalıydı..

Bowser Zeki

15.6.2012 16:13:01

-2
Iwata yanlış diyorsun. Online altyapı yeterli olmasa bile oyunlar yeter :)

BSC Misafiri

14.6.2012 21:41:54

-1
Online konusunda nintendo ne yazıkki microsofta yetişmesi zor ama sonyninde microsoftla arasında çok mesafe var onlineda sonyde microsoftun gerisinde. Nintendo sony ve microsoft gibi büyük bir firma değil imkanları daha kısıtlı sony gibi alet satmadı prestij adına zarara devam mantığını nintendo uygulayamaz bunun için aleterini min fiyata satılacak şekilde tasarlıyorlar.Ama insanlar nintendoyu böyle seviyor son derece kalite oyunlarla sırf ergenler oynasın diye boş hikaye+ grafik + kan denklemini kullanan diğer konsol firmalarının aksine.

BSC Misafiri

14.6.2012 18:12:34

0
yanlis soylemis sony ve microsoft nintendo'ya yetisemez

BSC Misafiri

14.6.2012 17:40:16

0
Nintendo geriden geliyor, Casual kitleye ağırlık veriyorlar. Sony ve MS online ve yüksek bütçeli exclusive oyunlarda uzak ara önde. Farklı bir ligdeler

Redunay

14.6.2012 16:47:53

0
Ha şunu bileydin.

kaGe

14.6.2012 15:39:52

+1
Nintendo oyunlarında kalite ve gerçekçilikten çok EĞLENCE üstünde duran bi firma.Japonları bu yüzden tutuyorum.milliyetçilik bi noktaya kadar ama ps,xboxdan ziyade wii ve ds satışlarının fazla olmsı beni benden alıyooOo.neyse cümlenin başını unuttum.kısa kesiyorum o yüzdn. *Sony fanı olarak bunları söylüyorum.garez olarak değil..

BSC Misafiri

14.6.2012 15:11:51

-1
quote:

Orijinalden alıntı: stun 1 nesil geriden geldiğinizi zaten biliyoruz ... genede değişik kontol yapısı ... mario -zelda ve kendıne özel oyunlarla ayakta duruyorlar..
çünkü hardcore oyunculara hitap etmiyorlar, onları amacı farklı sadece eğlendirmek tabi ki de nintendonun hiç bir oyunu uncharted, gow olamaz , o yüzden kıyaslamak yanlış

Mactavish-

14.6.2012 15:09:37

+1
Ya zaten piyasada MS ve Sony var. Nintendo kendine özel oyunları kontrol yapısı farklı deneyimler ile ortaya çıkıyor. Böylede devam etsin Nintendo da güçlü konsol, güçlü online yapıya kayarsa ne anlamı kaldı. her konsolu birbirinden ayıran özellikler olmalı ki farklı bir seçenek ortaya çıksın.

fazliboz

14.6.2012 15:05:23

0
amerika kolu başkanı değil nintendonun başkanı amerikadaki başkan reggie

stun

14.6.2012 14:46:36

+1
1 nesil geriden geldiğinizi zaten biliyoruz ... genede değişik kontol yapısı ... mario -zelda ve kendıne özel oyunlarla ayakta duruyorlar..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız