Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Other M'in Satışlarından Memnun Değil


 
    Retro Studios'un geliştirdiği mükemmel Metroid Prime serisinden sonra Nintendo seride farklı bir yol izleyerek Metroid Other M'i duyurmuştu. Ninja Gaiden ve Dead or Alive'ın geliştiricisinin ellerine teslim edilen Metroid Other M de genel olarak olumlu yorumlar almıştı.
 
    Oyun otoritelerinden yüksek puanlar alan, oyuncuların da genel olarak beğendiği Metroid Other M'in satışları ise şu ana kadar beklendiği gibi değil. VGchartz verilerine göre oyun Amerika'da 385 bin, Japonya'da 78 bin, Avrupa'da ise 91 bin adet sattı. 
 
     Nintendo Amerika başkanı Reggie, Metroid Other M'in bu kadar olumlu değerlendirilip satışlarının az olmasına şaşırmış. Başkan, bu oyunun en azından milyonlu rakamlara ulaşması gerektiğini düşünüyor.
 
     Bildiğiniz gibi Other M'de Samus'un geçmişi ile ilgili bir çok bilgiye ulaşmıştık. Ayrıca Samus'un seslendirmesinin yapılması ve biraz da olsa gizemini kaybetmesi oyuncuların farklı tepkilerine yola açmıştı.
 
    Düşük satış rakamlarının Metroid Other M'deki Samus'un tasviri ile ilgisi olmadığını düşünen Reggie, oyunun tarzı nedeniyle de az sattığını düşünmediğini söyledi. Peki bu oyun neden az sattı? Bunu Reggie de hala çözebilmiş değil.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Metroid Other M Wii Nintendo Team Ninja Samus Aran satışlar
Sonya Blade Mortal Kombat'a Geliyor Transformers WfC'un Devam Oyunu Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

13.11.2010 20:40:26

0
Notları da fazla yüksek değildi üçlemenin notlarına göre çok düşüktü hatta..Yine de iyi oyun bence değerinin altında satmış daha bugünlerde değerinin çok üstünde satan oyunlar çıktı..

erkefur

13.11.2010 15:36:17

0
Samus'un tasvirinde ne varmış ki? Ve bence yeteri kadar reklam yapılmadığından satmadı!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metroid: Other M
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız