Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo: Düşük Oyun Satışı Korsandan Dolayı Değil

 
 
 
    Güncel konsolları ile korsan oyunculuktan canı oldukça yanan Nintendo'dan hiç beklenmedik bir açıklama geldi. Nintendo başkanı Satoru Iwata, son verdiği röportajda, düşük oyun satışları için bahane bulunmaması gerektiğini ve bunun korsan oyunculuk ile bağdaştırılamayacağını belirtti. Hmm, korsan oyunculuğun oyun satışlarını epey baltaladığını sanıyordum, ama Iwata sanırım tek sebebin bu olduğunu düşünmüyor.
 
    Iwata sözlerine şöyle devam etti:

    "Korsan oyunculuktan her zaman bahsedildiği doğru, ancak bizim için ürünlerimizi para ile satın almaya can atacak müşteri sayısını arttırmak bizim için çok önemli. O yüzden düşük oyun satışlarının, korsan yüzünden olduğunu düşünmüyoruz."

    DS'de ve Wii'de korsan oyun oynanmasını sağlayan R4 ve Wiikey kartlar için dava açan Nintendo değil miydi? Sanırım Nintendo için şimdi farklı bir strateji izleme zamanı!  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendo dsi ds el konsolu wii korsan oyunculuk satoru iwata düşük oyun satışları
Japonya'da En Çok İstenen Oyunlar Listesi Quantum Theory Patlak Çıktı !
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Carcharot

9.10.2010 15:29:16

0
Nintendo tabiki R4 ve Wiikey kartlar için dava açacak. Sonuçta korsana karşı firma ve Iwata bunun aksini iddia etmemiş. Sorunu biraz kendimizde aramalıyız gibi bir şey demiş. Sonuçta bu yollarla engelleyemediler korsanı. Artık hem korsanla savaşıp hemde daha hem daha başarılı oyunlar yapıp güzel kampanyalar sunarlarsa önümüze korsan denen bir şey kalmaz.

NecronLord

9.10.2010 15:09:24

0
Nintendo saçmalamış.

CaSsErDoDo

9.10.2010 12:52:37

0
adam haklı sen gidip dandirik oyun yaparsan reklam yapmazsan vede bunun sorumlusu olarak korsanı gösterirsen öyle kalırsın ama gidip iyi bir oyun yparsan reklamıda boru gibi yaparsan müşteriyi kazanırsan para senindir.birde habere yapılan yorumda bence bir yanlışlık var.adam korsana karşı değilim dememişki sadece herşeyi korsana yıkmamalıyız demiş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo DSi
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız