Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo DSi, Facebook'a Kavuştu

Nintendo DSi için yapılan 1.4v bellek güncellemesi ile DSi'lar Facebook ile tanışıyor.
Yeni sistem güncellemesi ile; Facebook desteği aktif hale gelen Nintendo DSi'ın kamera aktivitesi hızlandırılmış  ve internet tarayıcısında ki bazı aksaklıklar giderilmiş durumda. İlk önce Japonya için özel olarak geldiği düşünülen Facebook güncellemesinin Avrupa versiyonunu ise Nintendo'nun Türkiye temsilcisi Nortec detaya kavuşturdu ;
 
Basın Bülteni ;
 
Bugünden başlayarak Nintendo DSi sahipleri el konsolunun dahili kamerası ile çekip, kendilerince özelliştirdikleri fotoğrafları Nintendo DSi’ın Wi Fi bağlantı özelliklerini kullanarak direk Facebook’a yükleyebilecek. Herkesin favori el konsolu Nintendo DSi , aileniz ve arkadaşlarınız ile eğlenceyi paylaşmanın yeni şeklini sunuyor.

Nintendo DSi Kamera özelliği ile entegre hale gelecek olan yeni Facebook eklentisi yapılacak sistem güncelleştirmesi ile aktif hale geliyor. Nintendo DSi’ın menusundeki Sistem Ayarları bölümünden yapılabilen yazılım güncelleştirmesi, konsolun yazılım versiyonunu 1.4’e yükseltiyor.

Nintendo DSi Kamera özelliği ile entege şekilde sunulacak heyecan verici yeni Facebook eklentisi, çektiğiniz fotoğrafları direk Facebook’a yüklemenizi ve arkadaşlarınız ile paylaşmanızı sağlıyor. Güncelleştirmeden sonra Nintendo DSi Kamera bölümünün album kısmına girdiğinizde fotoğraflarınız üzerinde bir Facebook ikonu belirdiğini göreceksiniz. Bu ikona tıklayarak Facebook hesabınıza bağlanıp ve fotoğraflarınızı yüklemeye başlayabilirsiniz.
 
Facebook eklentisini kullanmaya başlamak için once Facebook Connect kullanılarak Facebook hesabınıza giriş yapıyorsunuz. Böylece emailiniz fotoğraf yükleme işlemlerini kolaylaştırmak için Nintendo DSi’nıza kaydediliyor. Nintendo DSi ile entegre olacak yeni Facebook eklentisi tamamen güvenli ve emniyetli bir tecrübe sunacak ve bilgileriniz gizli tutularak hiç bir şekilde açığa çıkmayacak. Kullanıcılar gizlilik ayarlarını Facebook.com’dan istedikleri zaman güncelleyebilirler.

Nintendo DSi Facebook eklentisi ile 200 fotoğrafa kadar yükleme yapmanız mümkün. Yüklediğiniz fotoğraflar otomatik olarak yaratılacak “ Photos from Nintendo DSi” ( Nintendo DSi’dan gönderilmiş fotoğraflar) albümü altında sergilenecek. Nintendo DSi’dan Facebook’a fotoğraf yükleme sınırının 200 fotoğraf olduğunu sandıysanız yanıldınız. 201. fotoğraf yüklendiğinde Facebook’da yeni bir album otomatik olarak yaratılacak.

Nintendo DSi Kamera bölümündeki albümde bulunan tüm fotoğraf ve imgeleri Facebook’a yüklemeniz mümkün. Nintendo DSi’da bulunan fotoğraflar üzerinde modifikasyonlar yapmanızı sağlayan özellikleri kullanarak ortaya çıkaracağınız kendinize özel imge ve fotoğrafları kolayca Facebook’a yükleyip arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. 11 farklı lens efekti sunan Nintendo DSi Kamera ile fotoğraflar üzerinde oynamak ve onları arkadaşlarınız ile Facebook üzerinden paylaşmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Tek ihtiyacınız Nintendo DSi ve Wi-Fi bağlantısı!
 
Wi Fi üzerinden Nintendo DSi ile internete bağlanın, güncelleştirmeyi yapın ve yeni Facebook eklentisini kullanmaya başlayın!

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendo dsi facebook güncelleme
Shepard İle Sil Baştan Uncharted 2 Beta'yı Kaç Kişi Oynadı?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız