Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Başkanı Joy-Con Drift Sorunu için Özür Diledi

 
Nintendo, Joy-Con Drift sorunu için müşterilerinden ilk defa resmi olarak özür diledi.
 
Yatırımcı toplantısı sırasında konuşan Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa "Joy-Con'larla ilgili herhangi bir sorun yaşayan müşterilerimizden özür diliyoruz." diye belirtti.
 
"Ürünlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki toplu dava hâlâ bir karara bağlanamadığı için Joy-Con'larla ilgili yaptığımız spesifik çalışmaları sizlere aktaramıyoruz." 
 
Switch'in Joy-Con kontrolcülerindeki analog'ların düzgün bir şekilde çalışmasını engelleyen bu sorun konsolun piyasaya sürülmesinden bu yana devam ediyor ve oldukça yaygın. 
 
Bu sebepten dolayı 2019'un ortalarında Nintendo'ya toplu dava açıldı. Daha sonra şirket fatura veya garanti belgesi olsun veya olmasın bu sorunun bulunduğu kontrolcülerin tamamını ücretsiz olarak tamir edeceğini ve bunun tamirine para ödeyenlere para iadesi yapacağını açıklayarak durumu yatıştırsa da Shuntaro Furukawa'nın yorumuna göre dava sürüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
NBA 2K21 Kapak Yıldızı Damian Lillard Anima: Song from the Abyss PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Lithium

1.7.2020 09:31:44

0
Amazon'dan aldığım sıfır cd media garantili joycon da bile 3 ay dolmadan drift sorunu çıkmıştı. Zar zor amazon politikası gereği iade yapıldı başka yerden almış olsam elinde patlıyordu. O her türlü iade filan sadece Amerika için herhalde Türkiye'de hiç rastlamadım. Şu joycon analogu na verdiğim paranın haddi hesabı yok. En son daha Banggood'dan 4 tane yedek analog aldım tekrar bozulursa takayım diye.

Kasatka

1.7.2020 00:13:06

0
Yok.ondan değil cihazda ki analog stick in üst tarafta ki toz koruma plastiği yeterli değil deniyor. Sorun kesinlikle toz girmesi ancak bir kez girdiğinde temizlemek imkansız bazen hareket Edince sorun gitmiş gibi oluyor ama sonradan yine tekrarlıyor. bazı oyunlarda pek sorun olmazken atıyorum Mario oddyse gibi anlık saniyelik reflex gerektiren oyunlarda sizi çileden çıkarır .

lie_coffin

30.6.2020 22:31:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka Bende cihaz 2.5 senedir var. Oğlum kullaniyor genelde de TV ye bağlı farklı bir joypadle kullanmasına rağmen tam tamına 9.kez joy con un analogunu değiştirmek zorunda kaldım ve o kadar kötü oldu ki şu an çoğu vida tutmuyor. Benim anlamadığım hadi biz bir.cozum buluyoruz da switch lite olanlar yakında bu sorun baş gösterdiğinde ne yapacaklar çünkü joy con cihaza sabit komple.cihazi parçalanan gerekiyor
bu sorun söküp takılabilir olduğu için olmuyor mu zaten? sabit olunca sorun da olmaz gibi geldi bana.

rambocuk

30.6.2020 21:49:54

0
Sağlamaları pro modele saklıyorlar herhalde

ReflexAction

30.6.2020 20:25:34

+1
Adamların umurunda değil ki hatırlarsanız sony ilk çıkan ps4 lerin sadece %1 inden azında mavi ışık hatası var diye sorunu yaşayan herkesin konsolunu yenileyip anında yeni revizyon(cuh-1100) ps4 leri üretime soktu konsol çıkalı 3 sene olmuş beyefendi yeni özür diliyor.

BSC Misafiri

30.6.2020 20:17:01

0
Wd40 sürün geçiyor. Ben sürdüm Bayadır kayboldu problem ama kötü bir durum tabi.

dark dragon

30.6.2020 19:58:47

0
Özür dilemekle çözülüyor mu başkan, wd40 sürmekten yalama oldu kollar.

Kasatka

30.6.2020 19:02:50

0
Bende cihaz 2.5 senedir var. Oğlum kullaniyor genelde de TV ye bağlı farklı bir joypadle kullanmasına rağmen tam tamına 9.kez joy con un analogunu değiştirmek zorunda kaldım ve o kadar kötü oldu ki şu an çoğu vida tutmuyor. Benim anlamadığım hadi biz bir.cozum buluyoruz da switch lite olanlar yakında bu sorun baş gösterdiğinde ne yapacaklar çünkü joy con cihaza sabit komple.cihazi parçalanan gerekiyor

rcpyksl

30.6.2020 18:59:45

0
switch gerçekten çok güzel ps4 ten daha çok zaman geçiriyorum..ama yinede hiçbirşey pc nin yerini tutamıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız