Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo: 6.68 Milyon Adet 3DS Satıldı

Bu dönemlerde 3DS kullanıcılarını güzel oyunlar bekliyor
 
     Nintendo'nun zor bir çıkış süreci yaşayan konsolu 3DS'in satışları oldukça iyi gidiyor. Nintendo'nun duyurusuna göre konsolun piyasaya çıkışından 30 Eylül'de kadar 6.68 milyon adet 3DS satıldı. Nintendo'nun satış rekoru kıran taşınabilir cihazı DS ise piyasaya çıktığında aynı zaman aralığında 6.65 milyon adet satabilmişti.
 
     3DS Japonya'da Şubat ayında piyasaya çıkmıştı, bir ay sonra da konsolu Avrupa ve Amerika'da görme şansı yakalamıştık. Nintendo Nisan ve Temmuz ayları arasında 710.000 adet 3DS satıldığını, buna karşın fiyat indirimi sonrası ise cihazdan 2.36 milyon adet sattığını duyurdu. Ayrıca Legend of Zelda: Ocarina of Time'ın 1 milyondan fazla sattığı 3DS'in bugüne kadar 17.56 milyon adet oyunu satılmış.   
 
     Bu arada Nintendo DS'in toplamda 150 milyona, Wii'nin ise 90 milyona yaklaştığını hatırlatalım. Nintendo bu konsollardaki oyuncu kitlesini kaybetmemek için büyük çaba harcayacaktır. Zaten son dönemlerde önemli adımlar da atıyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer Nintendo 3DS Nintendo 3DS
Electrode'un Dramı!! Mario 3D Land'den Luigi Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

4.11.2011 19:00:05

0
Bidaha nintendo 3ds az satıyor diyeni döverim. :D:D:D:D:D

brk135

27.10.2011 17:35:30

0
bu sayılar artmalı bence. çok fazla yeni şeyler göremiyoruz oyun serisi olarak nintendo'dan. şimdiki exc'ler 20-30 sene öncesinin kahramanları. metroid, mario,legend of zelda, starfox, kirby,donkey kong. sony her nesilde yeni kahramanlar ve exc'ler getirdi, onları örnek almalı nintendo... bir nintendo kullanıcısının görüşü

Chidori

27.10.2011 16:52:29

0
Exc. Oyunlar nintendo için önemli. Gelecekte bu sayılar artacaktır, nintendo 3DS'ile iyi bir çıkış yaptı gibi görünüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız