Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo 3DS'in 2013 Oyun Listesi Sızdı mı?


      Nintendo, 3DS ile taşınabilir oyun konsolları piyasasında şu sıralar oldukça rahat bir dönem geçiyor. Bunun en büyük nedenlerinden biri de Playstation Vita satışlarının pek de iyi gitmemesi. 2013 yılında durum nasıl olur bilemiyoruz, ama konsolun gelecek yıl piyasaya çıkacak oyunlarının bir kısmı sızdı.
 
     Aşağıda bu oyunların listesini görebilirsiniz. Aslında listede daha önce duyurusu yapılmamış herhangi bir oyun bulunmuyor. Buna rağmen henüz yerelleştirileceği açıklanmayan Time Travellers, Project X Zone ve Professor Layton Vs Phoenix Wright gibi oyunların listede olması sevindirici.

      Animal Crossing: New Leaf, Monster Hunter 3 Ultimate , Castlevania: Lords of Shadow: Mirror of Fate, Fire Emblem Awakening , Luigi's Mansion: Dark Moon gibi oldukça önemli oyunlar sayesinde Nintendo taşınabilir oyun cihazları piyasasında 2013 yılında çok rahat edecek gibi görünüyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo 3DS Nintendo 3DS 2013 Oyunları
FF Type Zero'nun Batı Sürümü 2011'de Hazırdı New Super Mario Bros U'ya DLC'ler Gelecek

ShafakCool

16.11.2012 15:37:51

0
Bana Bravely Default yeter :3
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız