Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Theory Multiplatform Yayıncı Buldu

Dişi Kratos olarak oyun dünyasına giriş yapan Nariko, Heavenly Sword ile bir çok oyuncunun gönlünü fethetmişti.
        Ninja Theory daha önce Playstation 3'e 2007 yılında Heavenly Sword oyununu çıkararak Sony ile yollarını ayırmış ve gelecek oyunlarının multiplatform olduğunu duyurmuştu.
 
        Uzun süredir bir haber alınamayan yeni yayıncı firma hakkında net bilgiler geldi. Ninja Theory yeni multiplatform oyunu için Namco Bandai ile anlaştığını duyurdu. Ninja Theory'nin önceki oyununun firmanın çok iyi ve etkileyici oyunlar yapabildiğine örnek olduğunu belirten Namco Bandai America CEO'su ve başkanı Makoto Iwai, Ninja Theory'ye övgüler yağdırdı.
 
        Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkacak olan oyunun Ninja Theory'nin resmi sitesinde de bahsi geçmekte. Şimdi yaptıkları oyunun daha önce yaptıkları oyundan çok daha yüksek kalitede, senaryosu iyi ve etkileyici bir oynanışa sahip olacağını belirten Ninja Theory yapımcı şefi Nina Kristensen oyun hakkında 2010'da çıkacağı haricinde net bir bilgi vermekten kaçındı.
 
             

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak heavenly sword namco bandai
İlk COD:Modern Warfare Wii Ekran Görüntüleri Modern Warfare 2 Betası Yalan Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heavenly Sword
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız