Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Theory: "Dante Eski Havasında Değildi"


 
 
     Geçtiğimiz günlerde yapılan TGS fuarında duyurulan Devil May Cry serisinin yeni oyunu 'DMC' için bir açıklama da yapımcı Ninja Theory tarafından geldi. 
 
     Serinin hayranlarını "yeni Dante'yi beğenenler ve beğenmeyenler" olarak ikiye bölen DMC'nin yönetmeni Tameem Antoniades, Dante'nin yeni hâli hakkında konuştu.
 
     Tameem Antoniades, "Aslında Devil May Cry serisinin özü 'cool' olmaktan geliyor. Dante'yi oynarken onun havalı olması, size de biraz o duyguyu hissettiriyor. Bu yüzden oyunun önemli parçaları arasında savaş teknikleri ve karakter stilleri gösterilebilir. Tahmin edersiniz ki, ilk kez 12 yıl önce(ilk oyunun çıkışı) gördüğümüz bir karakter, artık yeterince eski havasında olamaz. Ben inanıyorum ki, yeni Dante de aynı etkiyi yapabilecek." dedi.
 
      Çıkan her oyunuyla büyük beğeni toplayan aksiyon türündeki seri, bakalım yapımcı ve karakter değişikliğiyle yine o beğeniyi toplayabilecek mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DMC Devil May Cry Aksiyon Ninja Theory Capcom
H.A.W.X. 2 PC'de Bir Kez Daha Ertelendi Yeni Dashboard İçin Beta Kayıtları Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.9.2010 13:08:51

0
Capcom Company. TGS turkey was not never like the new DMC. We as fans of Dante, we want to restore it. Did you take great response from forums and sites. Make your old dante. or do not do this job. Beyler Capcom DMC geçmişini ve geleceğini hiçe saymıştır... Artık ne dante var ne nero nede vergil... Danteyi Dilenci Yapmışlar resmen. Sizden tek isteğim o oyunu kesinlikle almayın aldırtmayın... yada kampanya başlatalım... kimse almasında gümlesin dmc.

BSC Misafiri

24.9.2010 21:33:51

0
Ya kardeşim bu oyunun özü cool+rahat= Dante ! olay budur..Animesini izleyenler vardır içimizde dövüş sahneleri yetersizde olsa mutlaka bitirmişizdir o animeyi :) Senin gibi arkadaşlarda sırf oynanabilirlik var die sevgilimi olcaksınız nerde..Ayrıca Ninja Theory ' nin enslaved oyunundaki karakterinide görüyoruz Goril + İnsan karışımı bir şey bir oyunda bulunması gereken en önemli şeyler karakterlerdir..Oyunu ilgi çeken ve yönelten bu unsurlardır..

BSC Misafiri

24.9.2010 21:33:43

0
Arkadaşlar Ninja Theory nin önüne geçip pankartlarımızı açalım :D

BSC Misafiri

24.9.2010 17:53:21

0
Arkadaşlar tipi ne yapacaksınız sanki sevgili mi olacaksınız aşın bunları biraz. Kratos'da tip yok adam bildiğin kıro hatta Krotos ama onunla bile oynuyorsanız bu adama tapmanız gerekir.

BSC Misafiri

24.9.2010 00:18:10

0
OFf sormayın yeni yarattığınız çok cool oldu yıkılıyo sanki :S Arkadasın dediği gibi SheMale...

Repercussion

23.9.2010 19:26:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: gursoyf teşekkür ederim "Repercussion". öncelikle oynadığım bütün DMC leri bitirdim. yanlız benim anlatmak istediğim karakteri baz alarak değil oyunu oynayarak karar vermekti. tüm bu acımasız yeni dante yorumları oyun çıktıktan sonra yapılırsa bence daha anlamlı olur. zira yeni karaktere baktığımda gerçekten de DMC dünyasını yansıtan bir görünümde olmuş. düşünsenize her sabah traşını olmuş saçını güzelce taramış bir dante şeytan avında..:))
Tamam ama bizim bildiğimiz Dante'yi alıp, o moda soksalaröış bari. Şimdi DMC fanlarının büyük kısmı, Dante'nin karizması yüzünden seriyi seviyordu. Yani en azından saçı beyaz olsaymış.

gursoyf

23.9.2010 18:57:21

0
teşekkür ederim "Repercussion". öncelikle oynadığım bütün DMC leri bitirdim. yanlız benim anlatmak istediğim karakteri baz alarak değil oyunu oynayarak karar vermekti. tüm bu acımasız yeni dante yorumları oyun çıktıktan sonra yapılırsa bence daha anlamlı olur. zira yeni karaktere baktığımda gerçekten de DMC dünyasını yansıtan bir görünümde olmuş. düşünsenize her sabah traşını olmuş saçını güzelce taramış bir dante şeytan avında..:))

Gabriel Van Helsing

23.9.2010 18:18:08

0
Dante'nin gençliği olması imkansız,Dante çocukken bile beyaz saçlıydı

Repercussion

23.9.2010 18:07:20

0
Yani yok arkadaş bu karakter dizaynlarını japonlardan daha iyi kimse yapamıyor bunu artık çok iyi anladım. Yahu zaten kimse sana Tetsuya Nomura gibi karakter dizaynı yap demiyor ki. Ama gidip iyi olanı böyle rezil ederlerse de artık birşeyler demek lazım. Bu arada @gursoyf arkadaşım sen daha önce hiç DMC oynamadın galiba? Yani evet biraz abartı bence de var ama abartılmayacak gibi değil ki. Tüm oyunların tek tek seviyeyi düşürdüğü şu günlerde DMC'nin de buna katılması, hayranlarını çok üzdü haliyle.

NephreiL

23.9.2010 17:15:21

0
Saçları da Kırmızı yapsaydınız da "Rihanna para verdi ondan yaptık" dersiniz bari ...

gursoyf

23.9.2010 17:01:57

0
sayın "darkmel". şımarık çocuklar bile senin yaptığını yapmıyor. "oyunu bozdunuz bence çıkıyorum oynamıyorum" moduna girmişsin. herkes seni memnun etmek zorunda değilki. ne yaptı adamlar ki 3. dünya savaşını mı çıkardı. bu kadar şikayet ediyorsun. sevmezsen almazsın oynamazsın olur biter. bu oyun çıkmamış gibi farzedersin. bundan sonraki oyunlarda eskiye döner yapımcılar. sen de bakarsın keyfine. şöyle dünya yıkılmış gibi yorum yapmıyor musunuz? deli oluyor insan ya.

Oguz_Cole

23.9.2010 16:43:23

0
Homofobikler toplanmış, bir kere bir insanın sadece görünüşünden nasıl gay olduğunu anlıyorsunuz şuanda çevrenizde gizli olan o kadar çok gay var ki ama bir çoğu senden benden daha erkeksi gözüküyorlar bu nedenle görünüşle ön yargıya düşmeyin.Gay kişileride sanki insan değilmişler gibi görmeyin başınıza gelirse ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız.Konuya gelirsek bence karakter çok iyi olmuş ve asi bir duruşu var. Tabii fanlar dante yi arayacak ama yapımcılar yeni neslinde ihtiyaçlarını karşılamak zorunda şahsen ben danteyi pek sevmiyordum nero ondan daha iyiydi ama bu bence seriye çok iyi oturmuş.

-Rusher-

23.9.2010 16:30:09

0
sevilmez bu eleman.

BSC Misafiri

23.9.2010 15:21:33

0
pc ye çıkcak mı

=ROAcH=

23.9.2010 15:00:00

0
itiraf ediom 12 yaşındayım devil may cry serisine devil may cry 3 special editionla başladı devil may cry 4 le bitirdim bu dantemi lan oha tipe bak çay demle yaşıma raamen her oyunu oynuyom valla hehe ama dante rezilllll bune lan

darkmel

23.9.2010 12:36:00

0
ya şu yapımcıları bana savunmayın sözüm savunan arkadaşlara,bi de gay may diyomuşuz da ayıp ediyomuşuz,içimden neler demek geçiyor bi bilsen diyemiyorum,ayıp olan da bunları söylemek değil oyun dünyasına mal olmuş olan bir efsanenin saçma sapan bi fikirle yok edilmesi.yok köklü değişiklikler yapmışlar,adamın yüzü ve fiziğinin dante ile alakası yok bu adamın hiçbir alakası yok danteyle tamemen farklı bi insan yapmışlar dantenin saçını siyaha boyat kısırlaştır 5 yıl eroin kullansın shemale olsun sigara içsin gene bu adama benzemez ki bu yemekteyize katılan gay'lara benziyor.satın japonlar herşeyi satın resident evil'i,silent hill'i devil may cry 'ı satın herşeyi satın öldürdünüz eski nesil oyuncuları yani bizi Allahınızdan bulun...

Tenth Doctor

23.9.2010 11:11:00

0
çok mantıksız prince of persia ilk 2d çıkdığından beri karakterin tipi aynı böle saçma bi neden olamaz

gursoyf

23.9.2010 09:37:54

0
arkadaşlar birde diğer taraftan bakın olaya. bu dante 12 senedir şeytanlarla iblislerle yaratıklarla savaşıyor. ama kendisi babyface parlak tertemiz elbiselerle bu işi yapıyor. bırakında gençliğini nasıl geçirmiş bir görelim. kim değişmeden kalıyor ki. herkes gençliğinde biraz serseri takılır değil mi? zaten sonradan sizin sevdiğiniz dante ye dönüşmüş daha ne istiyorsunuz... bence yapımcılar iyi yapmış. aynı karakterlerle 12 sene... insan sıkılır ya...

BSC Misafiri

23.9.2010 09:27:46

0
kesinlikle we kesinlikle yeni danteyi onaylamıyorum bu oyunun satışlarına da yansıyacaklardır arkadaşlar bu firma Ninjs Theory patronu bu söylediklerine pişman olucaktır GÖRÜCEZ :)

BSC Misafiri

23.9.2010 09:27:22

0
Adamın soyadından belli zaten, bu tarz karışık cinsiyetli bir danteden hoşlanması normal diyorum.

BSC Misafiri

23.9.2010 09:27:15

0
Ya bu sitede nekadar çok homofobik insan varmış :S yönetimde uyuyup böle kırıcı mesajları yayınlıyor.... Gay gibi, gay gibi , gay gibi başka laf bilmiyormusunuz? Yarın kardeşiniz yada babanız veyahut da çocuğunuz gelip gay olduğunu söylese hala hakaret etmek, beğenmediğinizi belirtmek, küçümsemek içinde gay gibi diyecekmisiniz.....

.:SyLaR:.

23.9.2010 09:22:28

0
Ulan adamı degiştirdiniz tamam bari adam gibi daha karizmatik bir karakter yapaydınızda en azından dmc yi tanımayanlar alırdı bu karakteri gören dmc yi hiç oynamamış olsa bile küfür eder şu tipe bak.

arslan178

23.9.2010 08:42:27

0
Satışlarda görüşürüz "Tameem Antoniades"

.:SyLaR:.

23.9.2010 08:39:11

0
@Repercussion Çok dogru söylemişsin mgs 4 arkadaşımda oynadım böyle birşey olamaz yaşlı olmasına ragmen hala o karizması devam ediyordu ben mgs serisinin snake'i yim diyordu karaktere bakar bakmaz. Hayatımda böyle saçma bir bahane görmedim nerde dmc 3deki dante ve vergilin karizması nerde bu gay tipli otistik suratlı keş dante.Yazık ettiler orjinal alıcaktım ama şimdi oynarmıyım onu bile bilmiyorum.

Aldueren

23.9.2010 08:35:03

0
Ben şahsen bu halini de beğendim. İtici bir havası var.

Repercussion

23.9.2010 08:15:11

0
Oyunun yapımındaki, karekter dizaynlama özürlünün bii böyle istedi diye milyonlarca hayran bu eziyeti çekmek zorunda mı? Yahu tipe bak yani her baktığımda gülmekle ağlamak arasında kalıyorum. Yani anlamadığım yıllar geçince karakter neden eski havasında olmasın? Metal Gear Solid'in Snake'i hiç bozdu mu havasını? Her oyunda daha çok hayran kaldık(Tüm Snake'lere)

BlackBeasT

23.9.2010 05:45:40

0
:D Danteyi CooL yapmaları için RiHaNNa benzetmlerimi gerekiyordu ,SheMale tarzı 1 adam yapmışlar Danteyi Yeni DMC 5 hazırlayan ekip hakkında farklı düşüncelerim var...:D DMC hatunları Trish ,Gloria ve Lady Dantenin bu halini görse (hade NaN homo sen mi şeytan avlıyıcan ) derlerdi :D:D

tkcelik

23.9.2010 02:42:07

0
@darkmel doğru söylemişsin aslında ama yanlış hatırlamıyorsam bu dantenin gençliği değil miydi ? Oyun içinde görmek lazım Cool mu Cool değil mi. Tip bu konuda pek iç açıcı değil :D

Or-Chan

23.9.2010 00:50:17

0
Dante bu halde gelecekse yorumum : Mürsel'in de dediği gibi Yürü git lan!!!

darkmel

23.9.2010 00:24:57

0
külahıma anlatsın,bu tipi beğenenler mi var? evet dantenin gay olmasına sevinecek bi kesim tanıyom gerçi:D 8 yıl önceki devl may cry la şunu kıyaslar ben teknoloji bariz geriye gitmiş derim,hangi akla hizmet adamı 48 kilo yapıp gay pantolonu giydirip eline sigara veriyosunuz,planitum games ve mikami bütün oyunların isim haklarını alıp gitselerdi keşke biz de bugün bu rezillikleri görmek zorunda kalmasaydık
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DMC ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız