Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Mixer'de 500.000 Aboneye Ulaştı

 
Geçtiğimiz günlerde beklenmeyen bir haberle Twitch'i bıraktığını ve yayınlarını bundan sonra Mixer üzerinden yapacağını açıklayan Ninja 500.00 aboneye ulaştı. Bu şekilde takipçileri Ninja'yı platform fark etmeksizin takip edeceğini göstermiş oldu. Ninja ise 500.00 abonesini bir pastayla kutladı.
 
Ninja daha kısa bir süre önce platform değiştirmesine rağmen şimdiden 500.000 aboneye ulaştı. Microsoft'un kurmuş olduğu Mixer platformunun gerçekten Ninja gibi bir yayıncıya ihtiyacı olduğunu görmüş olduk. Geçtiğimiz günlerde Microsoft'un yeni çıkartacağı Xbox Project Scarlett konsolunun da Ninja yoluyla reklamının yapılacağına dair dedikodular çıkmıştı. Dedikodular doğru mu bilmiyoruz ama bu tarz PR çalışmasının Microsoft'un işine yarayacağını kolaylıkla söyleyebiliriz.
 
5 Haziran 1991 doğumlu Richard Tyler Blevins, bilinen adıyla Ninja geçtiğimiz günlerde Mixer üzerinden ilk yayını gerçekleştirdi ve Fortnite oynadığı yayında ortalama 80.000 gibi izleyici sayısına ulaşarak Twitch ortalamasının üstüne çıkmıştı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer ninja twitch mixer abone sayısı
Darksiders II: Deathinitive Edition 26 Eylül'de Nintendo Switch'e Geliyor Borderlands 3'ün İlk 14 Dakikası Yayınlandı, Ön Siparişe Açıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BB2CECC18

6.8.2019 17:18:01

0
İngilizce bilmeyen kişi bile sırf popüler diye ninja izliyor. Popüler olanı iyi olduğu için değil popüler olduğu için izleyen kitle oldukça bunlar milyonlar kazanmaya devam edecek. Twitch de bile sırf statü kazanmak için yayıncılara abone olanlar var ama bunların çoğu öğrenci yiyecek yemeğe para bulamayan tipler. Chatten oyun dileniyorlar abone olmayıp alsaydın deyince bozuluyorlar

yaratıc1KLAVYE

6.8.2019 10:13:41

0
Dünyada bu ve türevi şahısları niçin insanlar takip ediyor ve popüler hale getiriyor hiçbir zaman anlamayacağım.

Antikaruh

6.8.2019 08:28:23

+1
Şu tipe bak arkadaş. Komşum olsa bir bardak su vermem. Nasılda binler takip ediyor. Eskiden maskülenite, karizma, statü iş yaparken şimdi palyaço olan kazanıyor. Toplum normları nerededir desen en değme alanında prof cevap veremez. Nereye gideceğiz bakalım bu şekilde.

esentugay579

5.8.2019 19:35:20

+2
Çünkü şu an herkese bedava 1 ay abonelik veriyorlar, o yüzden olabilir :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız