Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Gaiden 3'e Yeni İndirilebilir İçerikler


      Team Ninja bugün yaptığı açıklamada Ninja Gaiden 3 için hem bedava hem de ücretli indirilebilir içerik yayınladıklarını söyledi.
 
     Oyuncular bugünden itibaren Falcon's Talons'u indirebilir durumdalar, bu içerik Ryu Hayabusa'ya Story Mode'da yeni bir silah veriyor. Ayrıca bu içerikle online Multiplayer Mode'a yeni bir bölüm ekleniyor ve level cap yükseliyor. Bütün bunlar bedava içerikte yer alıyor ve adı da Ninja Pack 1 Lite olarak geçiyor.
 
     Bedava içeriğin yanı sıra ücretli bir içerik daha var demiştik, bu da hem tek tek hem de bütün olarak indirilebilen, Metal Claws Multiplayer Modu, Acolyte, Mentor, Leader ve Master zorluklarıyla Ninja Trial Paketleri ve kişiselleştirme eşyaları. Bu içeriğin adı da Ninja Pack 1 olarak geçiyor.
 
     Bunun yanında da 24 Nisan tarihinde gelecek olan yeni bir zorluk seviyesi de bedava olarak oyunculara sunulacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa PS3 Xbox 360 Wii U Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa PS3 Xbox 360 Wii U Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa PS3 Xbox 360 Wii U
Rift'ten Laethys, The Golden Dragon Görüntüleri Kinect Star Wars'da Galaktik Dans Partisi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Stygián

4.4.2012 18:13:59

0
Hala deneyemedim şu oyunu

sonofmana

4.4.2012 15:39:10

0
işim gücüm yok bu rezil oyunu yeni bir silahla bir daha bitirecem peh ! yakında rüzgar büyüsünü de yeni bir dlc ile önümüze koyarsınız.Alışığız zaten oyun tüccarlarının insanarı kandırmasına.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ninja Gaiden 3
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız