Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge'ten Ayrıntılar

Aynısının çok daha fazlası için hazır olun

     Ninja Gaiden 3: Razor's Edge ilk olarak geçen yıl Nintendo Wii U için piyasaya çıkmıştı. Şimdi bu sürümün Xbox 360 ve Playstation 3 için de çıkacağı açıklandı. Üstelik bu sürümde Wii U sürümünden bile daha fazla içerik bizi bekleyecek.
 
     Team Ninja'nın açıklamasına göre oyunun Xbox 360 ve Playstation 3 sürümünde Jinran-Maru & Blade of the Archfiend çift kılıçları, Lunar Staff, Kusari-gama, Inferno, Wind Blades ve Piercing Void adlı 6 fazladan yakın dövüş silahı bulunacak.
 
     Ayrıca Ninja Trials görevlerinin sayısı 3 kat arttırılarak 100 civarında görev oyuna eklenmiş. Bunların yanı sıra oyunda yepyeni kıyafetlerin de bulunacağı belirtiliyor. Aşağıdaki yeni ekran görüntülerinde bu kıyafetleri bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa PS3 Xbox 360 Wii U Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa PS3 Xbox 360 Wii U Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa PS3 Xbox 360 Wii U
Cities XL Platinum Çıktı Crytek'in İptal Edilen Projesi Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ninja Gaiden 3
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız