Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge PS3 ve Xbox 360'ta

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge kesinlikle orijinal sürümden daha iyiydi

     Ninja Gaiden 3'ün gelişmiş bir sürümü olan ve ilk olarak Nintendo Wii U'da boy gösteren Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge'in Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkacağı Japon perakendecilerin listelerinde ortaya çıktı. Oyun Japonya'da 4 Nisan'da çıkıyor.
 
     Geçen yıl Nintendo Wii U için çıkan bu sürüm yeni dövüş teknikleri, silahlar, Ayane, Momiji, and Kasumi gibi oynanabilir karakterlerin yanı sıra yepyeni oynanabilirlik öğeleri içeriyordu. Bu içerikler PS3 ve Xbox 360 için de gelecek.

     Henüz Team Ninja'nın bu içerikleri Batı'da bir güncellemeyle mi, yoksa disk olarak mı satacağını bilmiyoruz, fakat oyunun gelişmiş bir sürümünün bulunacak olması sevindirici.
       

Bu haberin bağlantısı
URL
Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa PS3 Xbox 360 Wii U Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa PS3 Xbox 360 Wii U Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa PS3 Xbox 360 Wii U
God of War Ascension Ön Siparişe Açılıyor Dead Space 3'ün İlk İnceleme Puanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Stygián

5.2.2013 19:35:16

0
Bir çok açıdan üzmüştü bu oyun beni.Uzuv kopma muhabbeti varsa biraz affedilebilir kılar..

itachi237

5.2.2013 17:47:47

0
normal süründe kollar bacaklar kopmuyor bunda kopuyor mu ?

EmuMaster

5.2.2013 16:41:08

0
Sırf bugün bu oyun yüzünden wiiu almak istemiştim. Sebep ise biraz saçma olsada ps3 ve x360 sürümünde adamların kol ve bacaklarının kopmamasının yanı sıra kasumi ve ayane ile oynamaktı. Eğerki ps3 sürümü kol ve bacak kopacak şekilde gelirse wiiu almak için başka bir sebep gerekiyor. Not: psikopat değilim.Ninja gaiden 2 'deki gibi kesme hissini yaşamak istiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ninja Gaiden 3
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız