Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninety Nine Nights 2 Yeni Video ve Bilgiler


 
     Özellikle Uzakdoğu'da büyük ilgi çeken 1 kişinin yüzlerce kişinin arasına dalıp katliam yapması (başka türlü açıklanamaz sanırım) temalı oyunların en iyi temsilcilerini yapan firmalardan birisi olan Q Entertainment'in Xbox 360'a özel oyunu Ninety Nine Nights II (N3) için yeni video yayınlandı.
 
     Oyunun bu videosunda Galen, Sephia, Levv, Zazi, Maggni gibi karakterleri görüyor ve bunların kullandıklar yüksek hasar gücüne sahip büyülere tanık oluyoruz.
 
     N3'ün videosundan da anlaşılacağı üzere son dönemlerin popüler oynanış elementi Quick Time Event (ekranda aniden beliren tuşlara zamanında basmak olarak tarif edebiliriz) biraz farklı bir şekilde oyuna adapte edilmiş. Yalnız bu özellik sadece dev yaratıklarla savaşırken kullanılacakmış gibi görünüyor.
 
      Videoda co-op modunun da oyunda bulunduğunu görebiliyoruz. Elfler, Goblinler ve insanların yanı sıra çeşit çeşit irili ufaklı canavarlara karşı da savaşacağımız bu aksiyon strateji oyunu Mayıs ayında Xbox 360'a özel olarak piyasaya çıkacak.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ninety Nine Nights microsoft xbox360 aksiyon strateji video 2
Metal Gear Solid: Peace Walker Ertelendi All Points Bulletin'nin Sitesi Yenilendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BERGX

10.4.2010 13:24:12

0
gercekten cok güzel bir xbox360 exculsive olacak

Bernhard

30.3.2010 22:08:16

0
Microsoft bu tür oyunları Xbox 360'a özel yaptırarak Japon piyasasında canlanmak istiyor, bence o nedenle. Ayrıca oyun Batı'da da piyasaya çıkacak, sadece video Japonca.

Sivarge

30.3.2010 21:59:53

0
Japonyada xbox piyasası yok gibi bişey neden japonca olarak yaptılarsa oyunu..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ninety Nine Nights II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız