Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nightingale 2023'ün ilk Yarısına Ertelendi: UE5'e Geçiş Yapılıyor

 
 
Inflexion Games, açık dünya hayatta kalma oyunu Nightingale'in Erken Erişim sürümünü daha önce planlanan 2022 çıkış yılından 2023'ün ilk yarısına erteledi. Geliştirici, gecikmenin nedenleri olarak şunları gösterdi: Unreal Engine 5'e geçiş, önemli iyileştirmeler yapma, içeriği arttırmak ve oynanışı daha iyi hale getirmek.
 
Ekip gecikme hakkında şunları söyledi: 
 
"Nightingale'in Erken Erişim sürümünü 2023'ün ilk yarısına erteleme konusunda zor bir karar aldık. Erteleme nedenlerimizin arasında başı Unreal Engine 5 motoru çekiyor. Unreal Engines'in sunduğu potansiyelleri inceledikten sonra oyunu bu yeni sürüme yükseltmeye karar verdik. Diğer taraftan da oyunu daha iyi hale getireceğiz ve ek içeriklerle destekleyeceğiz."
 
Nightingale ile gizemli ve tehlikeli Fae Alemlerinde hayatta kalma ve macera yolculuğuna çıkın! Cesur bir Realmwalker olun ve tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte maceraya atılın. Görsel olarak çarpıcı bir Gaslamp Fantasy dünyasını keşfederken, üretin, inşa edin ve mücadele edin.  
 
Nightingale, Steam üzerinden PC'ye gelecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nightingale
Hiroyuki Kobayashi 27 Yıl Sonra Capcom'dan Ayrıldı Avatar: Generations Bu Ay Belirli Bölgelerde Mobil Cihazlara Çıkış Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız