Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

New Mutants Filminden İki Yeni Görsel Paylaşıldı

 
Marvel sinema evreninin yeni üyesi New Mutants'tan iki yeni görsel paylaşıldı. 
 
Görseller baktığımız zaman, ilk görselde Demon Bear ile savaşan Illyana'yı görüyoruz. İkincisinde ise Smiley Men görüyoruz. Smiley Men'in ne olduğu tam olarak belli değil.
 
New Mutants normalde Nisan ayında vizyona girecekti, ancak salgın yüzünden sinemalar kapalı olduğu için film vizyona giremedi. Marvel filmleri için yeniden yapılan takvimin içerisinde de New Mutants bulunmuyordu. 
 
Film ya Disney+ üzerinden yayınlanacak ya da sinemalar tekrar açıldığı anda vizyona girecek. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz. Filmin başrollerinde Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Alice Braga ve Charlie Heaton gibi isimler bulunuyor.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi new mutants vizyon tarihi oyuncular
Team Fortress 2 Hayatını Kaybeden Seslendirme Sanatçısı Rick May'i Saygıyla Andı The Lord of the Rings: Gollum İlk Ekran Görüntüleri

BSC Misafiri

4.5.2020 15:01:56

0
Smiley man'in yüzü tamam da, ellere bakarsanız cgi çok belli. Bir de new mutants X-men'in alternatif evreni gibi değil miydi ? Bu karakterlerin x- men'le alakası yok diye biliyorum en azından çizgi romanlarındaki new mutants serisi ile
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız