Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Neverwinter: Elemental Evil Geliyor!


    Perfect World Entertainment ve Cryptic Studios, Wizards of the Coast’un fenomenal Dungeons & Dragons Unutulmuş Diyarlar evreninde geçen en yeni aksiyon MMORPG macerasını duyurdu: Neverwinter: Elemental Evil! Cryptic Studios, Neverwinter’ın bu 6. Modülünü yayınlandıktan sonra yeni modüller yayınlamaya ve oyuna oyunculardan çok istek alan kaleler ve Dungeons & Dragons efsanesinden tanınmış karakterler gibi yeni özelliklerle güncellemeye devam edeceğini de açıkladı.
 
    Şimdiye kadarki en büyük Neverwinter güncellemesi olan Neverwinter: Elemental Evil ile birlikte oyuna yepyeni bir oynanabilir sınıf katılıyor ve böylece sınıfların sayısı sekize çıkıyor. Bu yeni sınıf, MMORPG oynayanların aşk ve nefret ilişkisi yaşadığı Paladin. Güç dengelerini rahatlıkla değiştirebilecek bu sınıf için Cryptic Studios çok çalışmış ve oyunun dengesini alt üst etmeyen bir Paladin yaratmayı başarmışlar. Neverwinter’ın Paladin’ini oynamak isteyenler şifacı veya tank oynanışına yoğunlaşabilecek, karakterini şifa dağıtmak veya tanklık yapmak için geliştirebilecekler.
 
    Yeni modül Neverwinter: Elemental Evil ile birlikte seviye sınırı da 60’dan 70’e çıkacak ve böylece oyuna yeni bir görev ağacı, başarılar ve sınıflara özgü, slotlara yerleştirilebilen güçler gelecek.
 
    Neverwinter şu anda sadece PC’de oynanabiliyor ancak çok yakında Xbox One’da da yayınlanacak. 5 -8 Şubat arasında yapılacak Xbox One kapalı betasına hemen kayıt olabilirsiniz: www.playneverwinter.com/xbox. Neverwinter hakkında daha fazla bilgi edinmek ve oynamak için: http://www.arcgames.com/tr/games/neverwinter
 
Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Dungeons & Dragons: Neverwinter PC Cryptic
Türkiye Profesyonel eSpor Ligine Kavuştu Semih Saygıner Bilardo Sevenleri “Pool Elite” ile Şampiyon Olmaya Davet Ediyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.1.2015 20:33:39

0
neverwinter pişmanlıktır diyen arkadaş acaba 5 lv oynayıp mı bıraktın ? Türk oyuncularının olduğu ve buna rağmen küfürün edilmediği saygının asla gıtmedığı bir oyun. Coluk cocuk yok ve lütfen coluk cocuk olmasın.

BSC Misafiri

21.1.2015 17:16:00

0
Neverwinter pişmanlıktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dungeons & Dragons: Neverwinter
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız