Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Never Grave: The Witch and The Curse, Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Palworld ve Craftopia geliştiricisi Pocket Pair,  roguelike öğeler içeren yandan kaydırmalı aksiyon oyunu Never Grave: The Witch and The Curse'u duyurdu.
 
Oyun, bu kış konsollara ve Steam üzerinden PC'ye gelecek. 4 oyuncuya kadar çok oyunculu desteği destekler. Şuan için hangi platformlara çıkacağı da belirtilmedi.
 
Lanetli bir şapka kullanarak ilerlediğiniz bir Metroidvania ve Roguelite karışımı bir oyun. En düşük seviyelere ulaşmak için çeşitli büyüler kullanın veya düşmanlarınızı ele geçirin! Ganimetinizi geri getirin, köyünüzde yeni tesisler inşa edin, geçiminizi sağlayın ve bir sonraki savaş için kendinizi güçlendirin! 4 oyuncuya kadar çok oyunculu desteği destekler.
 
Düşman saldırılarını belirleyin, sihirle savaşın ve bazen kazanmak için araziyi kullanın! Harabeler ve botanik bahçeleri gibi zindanlar otomatik olarak oluşturulur ve her oynadığınızda değişir. Ayrıca zindanlarda oyuncunun yolunu kapatmayı bekleyen engeller ve bulmacalar bulunuyor. 
 
Tanıtım videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Never Grave: The Witch and The Curse pc konsol aksiyon
Mortal Kombat 1 için resmi PC gereksinimleri açıklandı: 100 GB boş alan istiyor Macera Oyunu Dream Channel Zero, PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız