Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NeverDead'den Oynanış Videoları

Dünya şeytani bir salgının eşiğinde...
 
     Konami'nin yeni TPS aksiyon oyunu NeverDead için yeni oynanış videoları yayınlandı. Çıkmasına az kalan oyun için bir de ilk izlenimler yayınlanmış.
 
     Oyunun çıkış önceki sürümlerini deneyen kullanıcılar savaş sistemi için Devil May Cry serisine benzetiyor. Savaş sistemi eşsiz ve yenilikçi olduğu fakat yapmacık sahnelere sahip olduğu söyleniyor.
 
     NeverDead'e yabancı olanlar için kısa bir hatırlatma yapacak olursak: Oyunda Bryce ismindeki bir ölümsüzün yerine geçiyoruz ve bize eşlik eden Arcadia isimli bir bayanı korumamız gerekiyor zira kendisi ölümsüz değil. Biz düşmanlarla kapışırken kopan uzuvlarımız tekrar uzayabiliyor, yandığımızda derimiz yenileniyor, elektrik şoku yediğinizde veya sakatlandığınızda bunları atlatabiliyorsunuz.
 
     Devil May Cry veya Bayonetta'da olduğunun aksine NeverDead'de yakın ve uzak silahları aynı anda kullanamıyorsunuz. Bu nedenle savaş esnasında sık sık silah değiştirmek zorunda kalıyorsunuz, yani sürekli oyuna ara vermeniz gerekli. Diğer oyunlardaki akıcılık burada bulunmuyormuş ve bu da güzelim komboları art arda yapmanızı engelliyormuş.
 
     Bazı eksiklerine rağmen artıları da bulunan oyunun yeni oynanış videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. Yapım sürecinin henüz devam ettiğini unutmayın.
 



Bu haberin bağlantısı
URL
NeverDead Rebellion Konami PS3 Xbox 360
Xbox Live'in En Çok Oynananı Artık MW3 iOS Oyunları Bu Müzik Klibinde Gerçek Oluyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

op.55 no.1

2.12.2011 13:37:26

+3
İşin içinde Megadeth varsa her türlü oynanır.

hasretbitmez

2.12.2011 13:28:51

0
FİKİNDİRİK OYUN .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NeverDead
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız