Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Netflix'in DOTA: Dragon's Blood Anime Dizisi 25 Mart'ta Yayınlanacak

 
Netflix, Valve'ın popüler MOBA oyununu baz alan anime dizisi DOTA: Dragon's Blood'ın çıkış tarihini duyurdu.

8 bölümlük dizi 25 Mart'ta yayınlanacak.

Dragon Knight Davion ve Mirana karakterlerine odaklanacak. Scourge ırkını yok etmeye kararlı savaşçı Davion, Eldwurms olarak bilinen eski bir ejderha ırkı ile karşı karşıya gelir ve en nihayetinde Mirana ile birlikte daha büyük bir çatışmanın içine sürüklenir.
 
Dizinin yapımcılığını Güney Koreli animasyon stüdyosu Studio MIR üstlendi. The Legend of Korra, Voltron: Legendary Defender, Kipo and the Age of Wonderbeasts ve Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge gibi çalışmalarıyla tanınıyorlar.
 
Dizinin baş sorumlusu ve baş yapımcısı ise Ashley Edward Miller. X-Men: First Class ile Thor'un yazarlarından ve Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Fringe ve Black Sails'ın yapımcısı.
 
Ashley Edward Miller "Hayranlar, DOTA 2 evrenini nasıl hayal ettiğimize ve favori karakterlerinden bazılarını içeren epik, duygusal ve yetişkinlere yönelik hikaye ile nasıl bir araya getirdiğimize bayılacaklar. Sinematik animasyon, oyunculuk ve müzik üst seviye oldu ve yaratıcı tutkularımızı desteklediği için Valve'a minnettarım." diye belirtti.
 
Fragmanına aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US
Microsoft Flight Simulator'ın Birleşik Krallık ve İrlanda Güncellemesi Yayınlandı Söylenti: Diablo 2 Remaster Duyurusu Bu Hafta Yapılacak

BSC Misafiri

17.2.2021 11:34:40

0
bleach animesi gelecek onu alsın ortalık yıkılır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız