Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Netflix'in Carmen Sandiego Animasyon Dizisi 18 Ocak'ta Yayınlanacak

 
Netflix, klasik video oyun serisi Carmen Sandiego'yu temel alan Carmen Sandiego animasyon dizisi için ilk resmi fragmanı yayınlandı ve 18 Ocak 2019 tarihinde yayınlanacağını duyurdu.
 
Dizinin tanıtım yazısı:
 

Herkes, "Carmen Sandiego NEREDE?" diye soruyor, ancak "Carmen Sandiego KİM?" diye soran yok. Kırmızı giysili efsanevi kadın, yeni uluslararası suçlar işlemek ve geçmişine göz atmak için geri dönüyor. Carmen'i Gina Rodriguez'in, Player'ı Finn Wolfhard'ın seslendirdiği Carmen Sandiego, 18 Ocak'ta gizlice Netflix'e sızacak!
 
Yeteneklerini iyilik için kullanan usta bir hırsız olan Carmen Sandiego, dünyayı dolaşır ve bilgili yardımcılarının desteğiyle V.I.L.E'ın şeytani planlarını bozar. 
 
Netflix ayrıca Carmen Sandiego için live-action film üzerinde de çalışıyor. Detayları henüz açıklanmadı.
 
Video oyunları hakkında kısaca bahsedecek olursak, serinin ilk oyunu Where in the World Is Carmen Sandiego? 1985'de, son oyunu Carmen Sandiego Returns ise 2015'te çıkmıştı. Eğlendirirken eğiten macera serisinde oyuncular ACME Dedektiflik Ajansı'nda çalışan bir dedektifin rolünü üstleniyor ve hırsız Carmen Sandiego'nun dünyanın dört bir yanındaki sanatsal ve tarihi hazineleri çalmasını engellemeye çalışıyor. Bu sırada oyuncular sanatsal ve tarihi hazineler ve gittikleri ülkeler hakkında bilgiler ediniyordu. Carmen Sandiego'nun kitabı, çizgi romanı ve hatta masa oyunu da bulunmakta.
 
Dizinin ilk resmi fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Gran Turismo Sport'un Bir Sonraki Güncellemesi 17 Ocak'ta Yayınlanacak Alien: Blackout Mobil için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız