Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Netflix, Yıl Sonuna Kadar İçerik Sorunu Olmadığını Açıkladı

 
Neredeyse tüm dünyayı etkisine alan Koronavirüs salgını sebebiyle herkes evinde vakit geçiriyor. Bu dönemde de insanlar oyunlar, filmler, diziler ve kitaplar ile tamamen kendilerini meşgul etmeye çalışıyorlar.
 
Özellikle film ve dizi konusunda çoğu insan şu anda Netflix'i tüketiyor. Netflix'in baş içerik sorumlusu Ted Sarandos da konu ile ilgili bir açıklamada bulundu. Söylediğine göre, bu yılın sonuna kadar Netflix içerik konusunda bir sıkıntı çekmeyecek. Stranger Things gibi bazı yapımların biraz gecikebileceği düşünülse de, bu yıl içerisinde yayınlanacak olan yapımlar üzerinde, zaten daha önceden çalışıldığı için herhangi bir sorun çıkmayacak.
 
Örnek vermek gerekirse The Umbrella Academy'nin yeni sezonu için hala rahatlıkla çalışılabiliyormuş. Elbette bu salgının etkileri devam ederse Netflix de bu durumdan etkilenecektir. Salgının devam etmesi durumunda zaten Netflix'in içerik eksikliği bizim için ikincil sorun olacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Netflix Netflix Türkiye haberler
Universal, İki Filmini Erteledi; Bir Filmini Takvimden Çıkardı Edgar Wright, Set My Heart to Five'dan Uyarlanan Filmin Yönetmenliğini Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Netflix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız