Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NetEase Quantic Dream'e Yatırım Yaptı, Multiplatform Oyunlar Geliştirilecek

 
Çinli internet şirketi ve video oyun yayıncısı NetEase; Detroit Become Human, Beyond Two Souls ve Heavy Rain oyunlarının arkasındaki stüdyo Quantic Dream'den azınlık hissesi satın aldığını duyurdu.

Quantic Dream, NetEase'dan aldığı ve alacağı yatırımlar ile yeni nesle multiplatform yani birden fazla platforma çıkacak oyunlar geliştirecek.
 
NetEase başkan yardımcısı Ethan Wang: "Yeni nesil oyunların geliştirilmesinde ve yaratılmasında bizi tamamlayacak ortaklar arıyoruz. Quantic Dream'ın interaktif hikaye anlatmadaki mükemmelliği ve son yirmi yılda geliştirdikleri değerli uzmanlık onları tam aradığımız kişi yapıyor. Quantic Dream ile ortaklık kurmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncular için inanılmaz oyun deneyimleri yaratmayı umuyoruz."
 
Quantic Dream CEO'su ve kreatif direktörü David Cage: "Oyun endüstrisi yeni donanımlar, keşfedilecek yeni iş modelleri ve yenilikler ile önümüzdeki yıllarda büyük gelişmelere sahne olacak. Quantic Dream'in bu heyecan verici gelecekte kilit bir rol üstlenmesini istiyoruz ve NetEase'i stratejik bir ortak olarak yanımızda bulundurmak yaratıcı vizyonumuzu genişletmemizi ve şirketi en yüksek potansiyeline ulaşmasını sağlayacaktır. NetEase bizim yüksek kaliteli oyunlara olan tutkumuzu anlıyor ve bizimle paylaşıyor."
 
Detroit Become Human'dan Chloe'nin ağzından duyurunun özeti:  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Quantic Dream Detroit: Become Human Detroid Become Human PlayStation 4 PS4 Quantic Dream Kara Project Kara Tech Demo david cage
Dogfighter: World War 2 ‘Senaryo Modu’ Fragmanı DiRT Rally 2.0 PC Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.1.2019 11:35:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk Sony excleri kadar iyi olurmu şüpheli, çünkü sony iyi olmadıktan sonra oyunu çıkartmıyor kolay kolay ve oyunun ne kadar kazandıracağına değil kalitesine odaklanıyor, bu satın alan arkadaşlar para kazanma odaklı sıkıştırabilir yapımcı ekibi ve sonunda ea oyunları gibi bir şey çıkabilir umarım sony kafasında çalışırlar yapımcı ekiple
O zaman Sony kaliteli olup olmamasına bakıp ona göre çıkış yapmasına izin verdiğine göre, Demek ki Days Gone kaliteli olacak..Ama izlediğim videolar Çöp geliyor diyor..

İdrak İstimlak

31.1.2019 10:06:33

0
Uzun süredir PS platformlarına özel oyun yapmalarına rağmen Sony tarafından bir türlü alınıp, 1. parti stüdyo yapılamayan iki stüdyodan biridir Quantic Dream, diğeri de Insomniac'tir. Açıkçası merak ettiğim bir konu bu, neden böyledir? Son olarak şunu da söyleyelim, QD oyunları şu halleri ile mobil oyun felsefesine uygun yapımlar, belki de bu ortaklık, mobil pazara oyun geliştirmek için de yapılmış olabilir...

Dictattor

30.1.2019 19:14:34

0
Daha evvel Heavy Rain'i kabul etmeyip 986. beceriksizliğini yapan Microsoft en çok sevinenlerin başında geliyor.

BSC Misafiri

30.1.2019 19:02:54

0
Kabul edelim ya da etmeyelim Detroit satışlarına Ps exc. olması yani stüdyonun fan kitlesi yardım ediyordu. Bu adamın artık sony ile anılması zaten yanlış olurdu. David Cage ve yarattığı çalışma ortamının toksikliğinden haberi olmayan mı kaldı.

Berkayselcuk

30.1.2019 14:09:11

0
Fazla multiplatform olup da mobil oyun cikartmasinlar da.

Guest-AEF248198

30.1.2019 01:27:36

+1
Zaten bu firmanın yaptığı son güzel oyundu ondan sonra baya inişe geçtiler, oyun dünyasında sıkı takip ettiğim firmalardan birisi böyle bir karar almaları onlar açısında çok doğru oldu çünkü ne akdar çok satış yaparlarsa gelecek oyunların üstüne koymaya devam ederler.

rambocuk

29.1.2019 22:57:43

+3
Sony excleri kadar iyi olurmu şüpheli, çünkü sony iyi olmadıktan sonra oyunu çıkartmıyor kolay kolay ve oyunun ne kadar kazandıracağına değil kalitesine odaklanıyor, bu satın alan arkadaşlar para kazanma odaklı sıkıştırabilir yapımcı ekibi ve sonunda ea oyunları gibi bir şey çıkabilir umarım sony kafasında çalışırlar yapımcı ekiple

BSC Misafiri

29.1.2019 21:54:15

+1
Yani milleti bilmem ama 2010'da bana PS3 aldıran bunların yaptığı oyun Heavy Rain'idi. O bambaşkaydı aga ya.. Neyse güzel karar, her kesimin bu türü oynaması gerek kanımca.

SOLID SNAKE

29.1.2019 21:49:16

+8
Uydurmak bedava tabii. Quantic Dream her zaman zaten İnteraktif Sinema türü oyunlar ediyordu SONY'den önce de. Yaşın yetmiyordur senin Fahrenheit ve The Nomad Soul gibi oyunlarını bilmiyorsun. Ki önceden sinematikleri arasahneleri etmek zor olduğu için oyunlarında daha fazla yürüme ve item alma vardı gerisi gene İnteraktif Sinema türü oyunlarının başlangıcıydı. Hayali uydurmalara devam et, bende senin burada uydurmalarını ve yalan tezlerini çürütmeye devam edeceğim. Quantic Dream'in yaptığı 5 oyun var 3 tanesi SONY özel ve hepsi İnteraktif Sinema türünde oyun

Guest-AEF248198

29.1.2019 21:39:10

+1
Ayrıca eklemek istediğim bir şey var bu firma Playstation'a özel oyun yapmaya başladığı günden beri oyundan çok interaktif sinema gibi oyunlar yapmaya başladılar. Oysa bu firma oyuncuyu oyunun içine katan, onlara çözmesi gereken bulmacalara iten oyunlar yapıyordu. Umarım bu kararlar şirketi özüne döndürür.

SOLID SNAKE

29.1.2019 21:34:12

+8
Sağır duymaz uydurur. Detroit Become Human'ın satışları 2 milyonu çoktan geçti ve yayıncı SONY satışlardan gayet memnun olduğunu duyurdu. Ayrıca kar elde etmişlerdir gibi bir durum yok Detroit: Become Human'ın yayın hakları SONY'e ait, Quantic Dream 3.Parti geliştirici, Naughty Dog veya Santa Monica gibi 1.parti stüdyo değil. Aynı şekilde Death Stranding'in de yayın hakları SONY'e ait, Kojima Productions sadece geliştirici, oyunu geliştirme ücretlerini fazlasıyla SONY'den alıyorlar ve karını SONY yapıyor. Quantic Dream'in de en büyük yatırımcısı şuana kadar SONY'di ve Detroit'in geliştirilme ücretlerini yayınlama ücretlerini SONY karşıladı sattı ve Karını kazancını aldı. xbox hayranı olduğun için hiç bir kaynağın olmadan ortaya "kar etmediler, az sattı" fln gibi cümlelerle ancak durumdan bi haber insanları inandırabilirsin.

Guest-AEF248198

29.1.2019 20:52:52

+2
Doğru yolu bulmuşlar Detroit'in satış rakamları çok kötüydü bildiğim kadarıyla oyunun yapım süresi 4 yıl çok az kar elde etmilerdir. Multiplatform olsaydı muhtemelen 4-5 milyon gbi satış rakamına kısa sürede ulaşabilirdi. Öncelikle Detroit ve Heavy Rain'i Pc ve Xbox'a getirme imkanı varsa yapsınlar. Özellikle Heavy Rain hakettiği ilgiyi görecektir.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Detroit: Become Human
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız