Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NetEase Games, Eski Capcom Yapımcısı Liderliğinde GPTRACK50 Stüdyosunu Kurdu

 
 
Çin merkezli bir internet teknolojisi olan ve Identity V, LifeAfter, Knives Out ve daha fazlasıyla tanınan NetEase Games, yeni bir stüdyo kurduğunu duyurdu. NetEase Gmes'in çalışmalarını genişletecek olan bu stüdyonun liderlik koltuğunda daha önce Resident Evil, Dino Crisis, Devil May Cry, Sengoku Basara ve Dragon's Dogma gibi serilerinin yapımcılığını üstlenen eski Capcom yönetmeni Hiroyuki Kobayashi yer alıyor. GPTRACK50 adlı bu yeni stüdyonun merkezi Osaka/ Japonya'da bulunuyor.
 
GPTRACK50 stüdyosu orijinal içerikler sunmak istiyor 
 
 
 
Yeni kurulan GPTRACK50 stüdyosu merkezi Japonya'dan dünya çapındaki kullanıcılara orijinal eğlence içeriklerini ve daha fazlasını sunmayı hedefliyor. Ünlü yapımcı Hiroyuki Kobayashi tarafından yönetilen bu yeni stüdyo, kaliteli içerikler sunmak için hem oyun hem de film ve televizyon endüstrilerinden bir grup deneyimli profesyonel insanı bir araya getiriyor. GPTRACK50 başkanı Hiroyuki Kobayashi yeni kurulan stüdyo hakkında ek olarak şunları söylüyor:
 
"Yatırım ve geliştirme konusunda geniş deneyimlere sahip olan NetEase Games ile yüksek kaliteli oyun ve eğlence projeleri geliştirmek için yola koyuluyoruz. Bu iş ortaklığının çok iyi yerlere varacağına inanıyorum. NetEase'in bana ve ekibime olan destekleri sayesinde dünyanın dört bir yanındaki kullanıcıları memnun edecek orijinal ve kaliteli içerikler oluşturacağız."
 
GPTRACK50 stüdyosunun tamamı NetEase Games'e aittir ve bu ekip tamamen video oyunu geliştirmeye odaklanacak. Stüdyo, yüksek kaliteli konsol ve PC oyunları üretmeye odaklanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu NetEase Games GPTRACK50 Hiroyuki Kobayashi
Pastavilla Mac&Cheese PUBG: Battlegrounds Turnuvası Başladı! Killer Klowns from Outer Space: The Game - Film ve Oyun Karşılaştırması

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız