Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Neptunia: Sisters VS Sisters, Xbox Serisi ve Xbox One için Çıkış Yapıyor

 
 
Yayıncı Idea Factory International, Neptunia: Sisters VS Sisters'ın Xbox Series ve Xbox One sürümlerinin 16 Nisan'da çıkacağını duyurdu.
 
Fiziksel sürüm için ön siparişler şu anda IFI'nin Çevrimiçi Mağazası üzerinden ve IFI'nin Avrupa Çevrimiçi Mağazası'ndan alınabilmekte. 
 
Neptunia: Sisters VS Sisters ilk olarak 21 Nisan 2022'de Japonya'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıktı, ardından dünya çapında 24 Ocak 2023'te PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden  PC için çıktı. Maho ve Anri'nin özel oynanabilir karakterler olarak yer aldığı (PlayStation, PC veya Xbox sürümlerinde oynanamayan) Switch sürümü, 10 Ağustos 2023'te Japonya'da piyasaya sürüldü ve dünya çapında 23 Ocak 2024'te piyasaya sürülmesi planlanıyor.
 
Neptunia: Sisters VS Sisters, Gamindustri'nin hareketli dünyasında geçen bir aksiyon rol yapma oyunu. Oyuncular hayatı tehdit eden gizemli ve yeni bir fenomeni yenmeye çalışırken, ülkedeki birçok zindanda bulunan düşman ordularını alt etmeye çalışacak. Gamindustri'nin 4 Tanrıçası'nın küçük kız kardeşleri olan Tanrıça Adaylarına, dünyayı kurtarmak için ilk maceralarında liderlik edeceksiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Neptunia: Sisters VS Sisters Xbox Series Xbox One Idea Factory International rpg jrpg
Aksiyon Oyunu Maid of the Dead Switch ve PC için Çıkıyor Street Fighter 6 DLC Karakteri Ed Şubat'ta Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız