Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Need for Speed: Rivals'dan Yeni Tanıtım Videosu


     Electronic Arts'ın her yıl düzenli olarak çıkardığı serilerden Need for Speed, bu sene Rivals ile oyuncuların beğenisine sunulacak. Seride daha önce olmadığı kadar yarışçılar ve polis arasındaki mücadeleyi konu edinen yapım ve hatta size polis olma imkanı bile sunacak olan oyun için yayınlanan yeni video, tam da bu konuya değiniyor.
 
     Aşağıda bulabileceğiniz videoda, yarışçılar ve polis arasındaki mücadele, bir yarışçının ağzında anlatılıyor. Ayrıca DriveClub'ın ertelenmesinden sonra, Need for Speed Rivals'ın bu sene içerisinde PS4 üzerinde oynanabilecek yegane yarış oyunu olduğunu da hatırlatalım.

Bu haberin bağlantısı
URL
need for speed: rivals electronic arts ghost games criterion games xbox 360 playstation 3 pc ps4 playstation 4 xbox one xone xo x one yarış frost bite 3 video trailer
Max Payne Serisine %75'lik Steam İndirimi F2P Command & Conquer Oyunu İptal Edildi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MDV

1.11.2013 13:03:43

0
klasik nfs işte

BSC Misafiri

30.10.2013 00:15:09

0
sırf ferrari araclar için bile oynarım dogru düzgün araba yarısı yok o yönden iyi gider nfs rivals frosbite 3 ilede geliyor grafiklerin cok iyi olacagı kesin zaten oyun nfs hot porsuit ve most wanted arası bişey olmus acaba ne zaman görücez eski yapımları su zamanda cıkarmalarını yapsalar bi frosbite 3 grafik motoruyla nfs underground 3 ondan sonra deyme keyfimize.

BSC Misafiri

30.10.2013 00:15:07

0
Oyun fena değil ama geçen sene ki most wanted faciasından sonra şüpheli yaklaşıyorum bu oyuna.

BlackBeasT

29.10.2013 23:24:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

NFS şuan eskiye geri dönüş yaptı . NFS ilk çıktığında böyleydi şimdide onun izindeler adamlar . UG ve MW , NFS'nin ilk oyunları değil bildiğin gibi sizin geri dönüşlerinizle oyun şekillenecektir burdan yazdığın yorumlar çöldeki bir kum tanesi gibi bir şey seni kimse duymaz . Git EA Forumlarına anlat derdini&dileklerini yanına da insanlar bul gör bak sonra yetkililer sana geri dönüyor mu dönmüyor mu ? Ghosts Games kaç haftadır soru-cevap yapıyor peki ya sen nerdeydin ?
Diyorsun ki EA forumda anlat derdini? EA'de "vah vah NFS sevenleri Underground istermiş üstünede sos olarak MW döksünler dermiş"..o foruma sen bak yıllardır yazılıyor. Hani NFS serisinde en ufak oyuncuların isteklerini önemseyen 1 değişiklik olmuşmu? Beni kimsenin duyması değil gayem BSC'de her haber'de olduğu gibi yoruma açık , Benim yorumum benim düşüncem beğenirsin-beğenmezsin umursamam, Senin mantığa göre BSC kullanıcı yorumlarını kapatsın isteği dileği olan yapımcının forumlarına gitsin, BSC yorumları hiç okumuyorsun gibi insanların düşünceleri ile yazılımış istek yorumlar dolu hepimiz burda yorum yaparak malız 1 sen değilsin ...kısaca Ukalalığını kendine sakla... Sanki burda beklentisi olan yahut isteği olan bilmiyor nerde yazacağını sen 40 yıl EA forumunda sürtsen "NFSU+NFSNW harmanlanmış NFS görmek istiyorum" yazsan adamlar yapmak istemedikten sonra yapmaz NFS:Rival'da bunun kanıtı...

acdesign55

29.10.2013 23:10:04

+1
Hot Pursuit + Most Wanted = Rivals. Olay bundan ibaret. EA hâlâ günümüz grafiklerinde Underground ve Most Wanted (2005) efsanelerinin yeni versiyonunu sunamayacak kadar cesaretsiz. Kopya ve birbirine benzeyen NFS serileri çıktığı sürece, yıllardır NFS oynayan kitle hayal kırıklığına uğruyor. Yıl olacak 2014, biz hâlâ günümüz grafiklerinde Underground ve benzeri bir NFS oyunu görebilmiş değiliz. Hot Pursuit'dan bu yana seri aynı monotonlukta ilerlemeye devam ediyor. Most Wanted, Hot Pursuit'ın şehir versiyonu. Rivals'da ikisinin karışımı. Arcade bir yere kadar ama insanlar bıkmış durumda. Seri artık tek bir çizgi üzerinde gidiyor. Biz o Black Box efsanelerini özledik. Underground, Underground 2 ve Most Wanted. Criterion yada Ghost bunları sunabilecek alt yapıya sahipken neden böyle bir konsept yapamıyorlar anlamıyorum. Habib Zargarpour gibi bir adam Underground ve Most Wanted'ın güncel versiyonlarında yer alabilir. Ki bu zor bir şey de değil. İş art director'de bitiyor. Criterion ve Ghost'un elinde pek sağlam art ekibi yada konsept tasarımcısı yok gibi gözüküyor. Seneye de HP+MW+Rivals karışımı bir Arcade oynarız artık.

boras06

29.10.2013 23:07:59

0
nfs underground 1, ,2 . forza 3, 4, horizon,grid 1, 2, dirt, gibi en cok tutulan sevilen oyunlar ardından kac kişi yazdı forumu abi kacıyoruz yakıyoruz patlatıyoruz yolları dırekleri deviriyoruz ama hiç bi polis de takılmıyor kac kişi dedi acaba..kimisi pistte kimisi sokakta oyun guzel oldktan sonra kımse polis falan aramaz.nfs oyunu hikayeyi vb unsurları bi türlü başaramadıgı için durmadan polislere oynuyo..most wanted oynarken peşimize takılan polislerden gına gelip oyunu defalarca kapatmadık mı soyleyin..olmuyo yine olmayacak cok da önemli degıl gerçi forza ve gt oldugu sürece çerez işte dene kapat nfs yi..

Frozen Grenadier

29.10.2013 22:20:46

+2
1 dk lık videoyu 10 dk izledim sağol bsc

BSC Misafiri

29.10.2013 21:38:34

-2
BSC Misafiri 29.10.2013 21:34:24 kırk yıldır misafirim , ilk defa bir misafirin bu kadar mantıklı bir yorum yaptığını görüyorum , üye olsaydım +1 verirdim de değilim

BSC Misafiri

29.10.2013 21:34:27

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT Wallahi şu yarış oyunlarında davşan gaç dazı govala muhabeti baydı, polis olup yarışanları yakalama yanlışım yoksa NFS4:High Stakes'de vardı, EA ne zaman NFSU ve NFSNW karışımını yapar NFS o zaman yeniden var olur.
NFS şuan eskiye geri dönüş yaptı . NFS ilk çıktığında böyleydi şimdide onun izindeler adamlar . UG ve MW , NFS'nin ilk oyunları değil bildiğin gibi sizin geri dönüşlerinizle oyun şekillenecektir burdan yazdığın yorumlar çöldeki bir kum tanesi gibi bir şey seni kimse duymaz . Git EA Forumlarına anlat derdini&dileklerini yanına da insanlar bul gör bak sonra yetkililer sana geri dönüyor mu dönmüyor mu ? Ghosts Games kaç haftadır soru-cevap yapıyor peki ya sen nerdeydin ?

BSC Misafiri

29.10.2013 21:34:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: boras06 Bu nfs yapımcılarının nedir polis takıntısı yahu.Bıkmadılar yorulmadılar polis de polis..
Sonrada buraya gelip "yasadışı yarış yapıyoruz kimse takmıyor" deme sonra .

boras06

29.10.2013 21:01:54

+2
Bu nfs yapımcılarının nedir polis takıntısı yahu.Bıkmadılar yorulmadılar polis de polis..

BlackBeasT

29.10.2013 20:51:56

+3
Wallahi şu yarış oyunlarında davşan gaç dazı govala muhabeti baydı, polis olup yarışanları yakalama yanlışım yoksa NFS4:High Stakes'de vardı, EA ne zaman NFSU ve NFSNW karışımını yapar NFS o zaman yeniden var olur.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed: Rivals ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız