Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Need for Speed Heat ve GRID Playstore'da Ön Siparişe Açıldı

 
Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore, farklı türlerden oyunları özel avantajlarla oyunseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Yarış oyunu severlerin yakından takip ettiği efsane Need for Speed serisinin son oyunu Need For speed Heat ve modern, klasik, GT'den Touring'e, yüksek hacimli motorlulardan stok otomobillere, süper modifiye araçların dahil olduğu GRID Playstore’da ön siparişe açıldı.
 
Playstore üzerinden ön sipariş veren oyunseverler oyunları avantajlı fiyatlardan sahip olmanın yanı sıra birçok ek özelliği de edinebilecek.
 
Ön siparişe özel K.S Edition Mitsubishi Lancer Evolution X

Need for speed Heat ile geri dönen EA’in efsane yarış serisi, gündüz yapılan yasal yarışlar oyunculara yeteneklerini test etme imkanı tanırken, gece yapılan tehlikeli sokak yarışlarında da büyük ödüllü yarışlar oyunseverleri bekliyor. Ön sipariş veren oyunseverler K.S Edition Mitsubishi Lancer Evolution X’e de başlangıç arabası olarak sahip olabilecek. Need for Speed’in akıllı telefonlara özel geliştirilen uygulaması sayesinde oyunseverler şimdiden araçlarını diledikleri şekilde boyama imkanına da sahip oluyor. Need For Speed Heat serisi için ön sipariş vermek isteyen oyunseverler 360 TL’lik avantajlı fiyattan oyuna sahip olabiliyor.

GRID’de Fernando Alonso’yla kapışma şansı

GRID’in son oyunu her yarışta kendi yolunu seçme, kendi hikayeni yaratma ve motor sporları dünyasını fethetme şansı olan yepyeni bir deneyim ile geri dönüyor. Yepyeni GRID’’de oyunseverleri Fernando Alonso sürprizi bekliyor. Formula OneTM Dünya Şampiyonu ve 24 Heures de Le Mans'ı kazanan Fernando Alonso yarış danışmanı olarak takımda yer alıyor. Oyunseverler Showdown yarışı ve çeşitli yarışlarda Alonso ve resmi sürüş ekibi FA Racing’e karşı mücadele etme imkanı yakalayacak. Yarış severler GRID’e Playstore’dan ön sipariş ile 79 TL gibi avantajlı bir fiyatla sahip olabilecekler.

Türk Telekom evde internet abonesi oyunseverler her iki oyunu da faturalarına ek 12 aya varan taksit seçenekleri ile satın alabiliyorlar. Bunun yanında Türk Telekom abonesi olmayan oyun severler de bu muhteşem oyunları kredi kardı ya da mobil ödeme ile de satın alabilecekler. 
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (26 - 30 Ağustos) StarLadder Major 2019 Ana Eleme Etabı Bugün Tamamlanıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.8.2019 14:45:38

0
Ben NBA 2k20 aldım burdan ancak bana Cd key gönderilmedi. Siparişlerim de ürün henüz çıkmadı 1 hafta sonra sonra yazıyor. Onu mu beklemem gerekiyor ?

rambocuk

26.8.2019 17:11:35

+2
Forza horizon un yanında bunlar mobil oyun gibi duruyor

BSC Misafiri

26.8.2019 16:15:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: WeAllHaveSecrets Forza'ya devam ??
E heralde.. Sim istersek Forza 7 hunharca akmak içinse Horizon 4 qanqa.

keremec

26.8.2019 15:38:23

0
Iki oyun da 60 dolar ama nfs heat fiyatina 4 tane grid alip bir de ustune iskender yiyebiliyorsun

BSC Misafiri

26.8.2019 15:29:10

0
İkisi de kötü ana fiyat farkına göre grid alınabilir

TheMuyu

26.8.2019 15:01:20

+1
NFS o fiyat etmez

Venom59

26.8.2019 14:54:06

+1
Forza'ya devam ??
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız