Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Natus Vincere, S1mple ve Electronic İle Olan Sözleşmelerini Yeniledi

 
     Natus Vincere, Counter Strike: Global Offensive kadrosunun oyuncuları Aleksandr "s1mple" Kostyliev ve Denis "electronic" Sharipov ile olan sözleşmesini yeniledi.
 
     HLTV'nin yapmış olduğu haberde Natus Vincere Counter Strike: Global Offensive takımının yıldız oyuncuları Aleksandr "s1mple" Kostyliev ve Denis "electronic" Sharipov'un takım yönetimiyle anlaşarak sözleşmelerini 2022 yılının sonuna kadar yenilediklerini bildirdi.
 
     Her iki oyuncu da organizasyona katıldığından attığından bu yana Natus Vincere takımının kilit oyuncuları oldu. S1mple, 2016 yılında Liquid takımından, electronic ise 2017 yılında FlipSid3 Tactics takımından transfer edildi.
 
     S1mple, HLTV tarafından 2018 yılının en iyi 20 CS:GO oyuncusu sıralamasında 1. sırada yer aldı. Electronic ise 4. sırada yer aldı. Genel olarak takıma baktığımızda; Natus Vincere bu yıl 2020'nin en iyi CS:GO takımları arasında 3. sırada yer aldı. NAVI, salgından önce düzenlenen IEM Katowice 2020 turnuvasında şampiyonluk elde etti ve 250.000 Dolar para ödülü kazandı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Devolver Digital'ın 2021'de Çıkacak Beş Henüz Duyurulmamış Oyunu Var S.T.A.L.K.E.R. 2'den Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız