Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Natural Doctrine'de Bir Kişi Ölürse Oyun Bitecek


    Kadokawa Games tarafından PlayStation 3, PlayStation Vita ve PlayStation 4 için geliştirilen strateji-rpg oyunu Natural Doctrine'in ilginç bir özelliği ortaya çıktı. Eğer karakterlerinizden biri ölürse oyununuz da bitecek. Tabi muhtemelen kayıtlı yerden tekrar başlamanız mümkün olacak.
 
    Söylenenlere göre oyunu sadece "dünya haritası" ekranında kaydedebiliyorsunuz. Yani herhangi bir aldatmaca yapmanız da pek mümkün olmayacak. Hatırlarsanız Nintendo'nun strateji-rpg oyunu Fire Emblem'de ise kalıcı ölüm vardı. Bir karakteriniz savaş sırasında düşerse tamamen ölüyordu. Bu tür zorlayıcı öğelerde iyi denge tutturulursa oyundan alınan keyif de artıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera Natural Doctrine PS4 PS Vita PS3 JRPG Kadokawa Games
The Wolf Among Us: Episode 2'den Görseller Monster Hunter 3 Ultimate için e-shop İndirimi

Noctis_Strife

29.1.2014 14:54:56

+1
Merakla beklediğim oyunlardan biri, oyunun zorlamasıda güzel olmuş, düşünerek oynayaacağız, sonuçta taktik oyunu COD gibi elimizi sallaya sallaya 100 kişinin arasına girmeyeceğiz...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Natural Doctrine
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız