Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Natal'ın Bu Seferde Çok Pahalı Olacağı Açıklandı

 
 
Son yapılan bir dedikoduya göre Natal'ın epey pahalı olacağı belirtiliyor. Sizlerle geçen günlerde paylaştığımız "Natal 50 Dolar olacak" haberinin tam tersi niteliğindeki bu dedikodu yüzünden epey kafamız karışacağa benziyor.
 
Dedikodunun başlangıcı, bir Fransız sitesinin Xbox 360 ürün menajeri Erin Hofto ile röportaj yapmasıyla başlıyor. Sitenin açıklamasına göre Hofto, Natal'ın fiyatının 100 ile 200 Euro arasında (130 - 270 dolar) olacağını açıklamış. 

Ünlü analizci Patcher'ın tahmini 50 dolardı. Donanım uzmanı arkadaşlarıyla konuşarak bu fiyatı ön gördüğünü açıklayan Patcher, Microsoft'un Natal'ı ucuz tutarak daha fazla Xbox 360 satmayı amaçladığını düşünmüştü.
 
Ancak görünüşe göre Patcher bu konuda yanılmışa benziyor. Eğer gerçekten Natal'ın fiyatı bu denli tuzlu olacaksa Natal'ın satışlarının epey düşük geçeceğini söylemek yanlış olmaz. Bu fiyata neredeyse sıfır bir konsol alınabilecekken bir aksesuara bu denli fiyat biçmek, Microsoft ne düşünüyor, anlamak mümkün değil...
 
Bunun yanısıra Xbox 360'ın çoğu aksesuarının maliyet fiyatının çok yukarısında satıldığını görüyoruz. Yani, maalesef Natal'ın fiyatı pahalı olabilir...

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg xbox 360 natal patcher
Plants vs. Zombies 1 Milyonu Geçti Metro 2034 Oyunu Yapılacak mı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.3.2010 23:39:43

0
natal'dan umutluda değildim. microsoftun bunu yapacağı da aşikardı. 50 dolara devrim niteliğinde diyip çıkaracağı aleti satmaz. o denli bir fiyata pc'me upgrade yapıp pc oyunculuğunda sürerim.

Bernhard

26.2.2010 02:03:11

0
Bana da öyle geliyor, 50 dolara çok ama çok zor

lambshit

26.2.2010 00:48:45

0
natal 50 dolara satılacak konusuna bir yorum yazmıştım bir oyun fiyatına donanım satılmaz en az 200 dolar olacak diye inanmayan arkadaşalara sesleniyorum ve tekrarlıyorum kimse 50 dolara natal alıcam diye sevinmesin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız