Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Natalie Portman, Thor 4'te Mjolnir'i Kullandığını Açıkladı

 
Marvel'ın hem çizgi romanlarında hem de sinema dünyasında önemli bir yeri olan Thor karakterine ait dördüncü film yani Thor: Love and Thunder'ın başrollerinden Natalie Portman, yeni film hakkında güzel bir detay paylaştı.
 
Yeni filmde Kadın Thor olarak karşımıza çıkacak olan Natalie Portman, geçtiğimiz gün katıldığı ir röportajda film ile ilgili güzel bir detay paylaştı. Natalie Portman, filmde Thor'un çekicini yani Mjolnir'i kullandığını açıkladı. Sahnenin öncesi ve sonrası ile alakalı bir şey ne yazık ki söylemedi.
 
Filmin yönetmenliğini Taika Waititi yapacak ve Chris Hemsworth dışında oyuncu kadrosunda Natalie Portman, Christian Bale ve Tessa Thompson bulunuyor. Filmin vizyon tarihi ise 11 Şubat 2022. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi thor thor yeni film thor 4 thor love and thunder detaylar vizyon tarihi oyuncular
Michael B. Jordan, Creed 3'ün Yönetmenliğini Yapacak Xbox Series X|S – 14 Dakikalık Tanıtım Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.10.2020 23:06:55

+3
Çekiç ortalık malı değil. Çizgi romanlarda Jane Foster karakteri çekici kaldırıp thor olabiliyordu. Natalie portman'a gelirsek ne zaman görsem benim çekici de kaldırmayı başarıyor.

waltran

26.10.2020 19:35:59

+1
çekiç ortalık malı olmuş. amerikalıların elinde gezip duruyor. ayrıca natalie portmanın şu gülüşü çok ürkütücü değil mi? 32 diş birden görünüyor karanlıkta görsem korkar kaçarım. abartılmış bir balon
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız