Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Natal İsmi Değişti + Yeni Görüntüler ve Videolar

 

kincect

 

     Microsoft, dün gece "Project Natal Experience" adı ile yaptığı sunum sonucunda geçici bir isim olduğunu bildiğimiz Natal'ın yeni ismini "Kinect" olarak duyurdu. Daha önce ortaya atılan "Wave" söylentileri de böylelikle fos çıkmış oldu. 
 
     Konferans esnasında bilinen şeylerin yanında fazla bir bilgi verilmemesi can sıkarken çıkış tarihi veya fiyat rakamı bekleyenler ise maalesef hayal kırıklığına uğradı. Bu konular ile ilgili konferansta en ufak bir ipucu bile verilmedi. Fakat bugün yapılacak ana basın konferansında yeni detayların açıklanacağı belirtelerek derin bir nefes almamız sağlandı.
 
    Güncelleme: Internet'te dolaşan bazı bilgilere göre Microsoft bugün yaptığı bildiri ile Kinect'in Kasım ayında çıkacağı onayladı. Ancak bugün yapılacak esas konferansta direk Microsoft'un ağzından "Kasım" çıkana kadar beklemede kalsak iyi olur. Bunun yanısıra Kinect'in 189 dolar fiyat etiketiyle pahalı versiyonu satılacağı konuşuluyor. Pahalı versiyonun yanında ucuz versiyonun daha makul bir fiyata satılacağı söyleniyor. Tabii bunlar da şimdilik "dedikodu" sınıfına giriyor.
 
     Bugünkü konferans da fiyat ve çıkış tarihi temennilerimiz son sürat devam ederken siz de aşağıdan çekilen çok özel fotoğraflara göz atabilirsiniz. Bunun yanısıra dün akşam ki konferans ile ilgili video'yu da hemen aşağıda bulabilirken yayınlanan yeni Kinect reklamına  buradan ulaşabilirsiniz.
 
 
 


 
 
 

 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kinect Project Natal microsoft Xbox 360
Xbox 360 Slim Gözüktü! Bleszinski Kinect'i Sevdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dwinchester

14.6.2010 15:03:34

0
iyic küçültmüşler.

BloodWizard

14.6.2010 13:44:15

0
aynen, natal güzel isimdi :D bunun telafuzu bile zor:D

AsiCimbomlu

14.6.2010 11:12:29

0
adı kötü olmuş natal olarak kalması daha iyi olurdu

almila1299

14.6.2010 11:10:41

0
abi o TV Spot viedosu var ya, o emniyet kemerinin önemini anlatmak için yapılmış özgün bir videoydu. Yıllardır da var. :) o zaman ben Natal'ın yıllar önce TV Spot'unu izlemişim. :) Natal'a dönersek. Dünki Move videosuna göre Natal Move'dan daha gelişimiş, daha kullanılabilir, daha hassas gözüktü. Videolara göre tabi ki son kullanıcı için her şey değişebilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kinect
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız